Telliskivis tulistatud kuul lendas Saksamaale välja

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Aslan Tangijev sai selle nädalal alguses politseilt tagasi oma kuuliauguga auto. Kuul leiti üles Saksamaal.
Aslan Tangijev sai selle nädalal alguses politseilt tagasi oma kuuliauguga auto. Kuul leiti üles Saksamaal. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinnas reisil käinud Saksa pere avastas alles kodus kohvreid lahti pakkides, et nende asjade hulgas on kuul, mis oli sinna sattunud 21. juunil Tallinnas Telliskivis, kui taksojuht Raivo Jürimäe ametikaaslaste pihta tule avas.

Teada on, et Münchenist pärit neljaliikmelisel perel oli Eestis kaasas üks suur kohver, kaks väiksemat kotti ja üks seljakott. Millisesse neist Tallinnas palavikuliselt taga otsitud kuul lõpuks pidama jäi, teavad vaid sakslased ise. Kuul kui Eesti politseile väga vajalik asitõend on Baieri liidumaa politsei valduses ja läheb nüüd kasutuks muutununa sealsamas ka hävitamisele.

Vahepeal otsisid aga Eesti kriminalistid kadunuks jäänud kuuli, mida kuidagi ei suudetud leida 31-aastase Aslan Tangijevi taksoautost. Auto sabaotsal on auk sees – järelikult sai pihta. Teist auku ei ole – järelikult ei saanud kuul läbi lennata. Aga autos kuuli ei ole.

Viimaks selle nädala alguses sai Tangijev politseilt lõpuks oma tööauto tagasi. See oli õnnetusepäevast saadik seisnud Põhja prefektuuri parklas koos tol hommikul kahe teise kannatada saanud autoga, et kriminalistid saaksid kõik tõendid kokku koguda.

Copy
Tagasi üles