Teetööd ja suveüritused muudavad tavaliiklust

BNS
Copy
Tartu. Eesti.17JUL19- 
Tartus toimub Metallica kontsert, mille raames on Tartu linna piiril asuvad linnasildid saanud Metallica kujunduse.
Pildil ümber kujundatud Tartu vapp Piibe maantee alguses.
Foto: KRISTJAN TEEDEMA/POSTIMEES
Tartu. Eesti.17JUL19- Tartus toimub Metallica kontsert, mille raames on Tartu linna piiril asuvad linnasildid saanud Metallica kujunduse. Pildil ümber kujundatud Tartu vapp Piibe maantee alguses. Foto: KRISTJAN TEEDEMA/POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eeloleval nädalavahetusel muudavad teetööd ja suveüritused tavapärast liikluskorraldust.

Tartu maakonnas Kõrveküla–Tartu maanteel Kõrvekülas kilomeetritel 0,8–2,2 on seoses Metallica kontserdiga kehtestatud kiiruse piirang.

Rapla maakonnas Tallinna–Rapla–Türi maanteel Lelle– Käru lõigul kilomeetritel 69.9–79,4 on teeremondi tõttu üks sõidusuund suletud ning kehtestatud kiiruspiirang. Töötsoonis on liikluskorraldus vastavalt ajutistele märkidele.

Järva maakonnas Mäeküla–Koeru–Kapu maanteel Kahala–Müüsleri lõigul kilomeetritel 8–12,7 on seoses pindamistöödega kehtestatud kiiruspiirang. Teel on kohati lahtine killustik.

Maanteeamet soovitab neljapäeval Metallica kontserdile sõitjatel varuda kohalejõudmiseks kindlasti lisaaega.

Liiklejaid enim mõjutavad teetööd toimuvad hetkel Tallinna–Tartu maanteel, kus on kiiruspiirangud Kosel, Ardus ja Puurmanni 2+1 tee ehitusel. Seetõttu soovitame liiklejatel Tartusse sõitmiseks kasutada ka Piibe maanteed.

Väga oluline on arvestada, et kindlasti võtab liiklejate rohkuse tõttu aega Tartu linna läbimine.

Soovitame kõikidel kontserdile minejatel enne teele asumist vaadata teetööde ja liikluspiirangute infot portaalist Tark Tee ning alustada oma teekonda varakult, et õigeaegselt kohale jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles