Tule vaata, mida pakuvad Noblessneri põnevad söögikohad

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: 180 degrees

Trendikas ja kiiresti arenevas Noblessneri sadamalinnakus on koha leidnud mitmed huvitavad söögikohad, mille seast igaüks leiab meelepärase. Peenema maitse austajad saavad einestada tõelistes fine dining restoranides, ent meeldejääva maitseelamuse saab ka gurmeeburgereid mekkides või kunstigaleriisse sisse seadnud kohvikus kuumi jooke ja kooki nautides.

1) 180 degrees 

Restoran 180 Kraadi on fine dining restoran, kus pakutakse nii kodumaist kui kaugelt toodud tooraineid. Toidu valmistamisel toob Michelini tärniga pärjatud peakokk Matthias välja toorainete parimad omadused kasutades uuenduslikke kulinaarseid võtteid. Toitu iseloomustab lihtsus, elegantsus ning veatu presentatsioon. Iga roa kõrvale pakume võimalust valida vastavat veini- või vahuveinisobitust, mis viib maitseelamuse veelgi kõrgemale tasemele. Restorani teeb eriliseks veel õhtusöögist saadav elamus – külastaja saab terve õhtu olla tähelepanu keskpunktis.

2) Patareiburger 

Patarei Burger on burgerite gurmeerestoran Noblessneri sadamalinnakus. Menüüs on põhirõhk burgeritel, kuid pakutakse ka erinevaid friikartuleid, salateid, mereande, suupisteid ja magustoite. Kõik burgerid valmistatakse hispaania söeahjus, mille temperatuur on 250 kraadi, andes lihale eriti mahlaka maitse. Iga päev ootavad teid uued lõunapakkumised, mida soovitame kindlasti proovida. Kui nälg ei näpista, siis mekkige merevaatega terrassil Patarei käsitööõlut või kokteile. Meie eesmärgiks on näidata, et ka kiirtoit saab olla täisväärtuslik. Teretulnud on kõik, kes hindavad kvaliteetset toorainet ning otsivad uusi põnevaid maitseid. 

Rohkem infot veebilehel patareiburger.ee, Facebookist https://www.facebook.com/paterei.burger/ ja Instagramist @patareiburger

Avatud:

E-N  12:00-22:00

R-L  12:00-00:00

P     12:00 - 22:00

Köök suletakse tund varem.

3. Staapli 3 galerii ja kohvik

Staapli 3 galerii ja kohvik teeb kunsti nautimise ja soetamise loomulikumaks ja sotsiaalsemaks! Galerii õdusas kohvikus pakutakse kohaliku röstikoja ja pagarikoja kohvi ja kooke ning veini ja head Šoti viskit mida mekkides saab nautida mitmekülgseid kunstiöid enda ümber. Värvikireva väljapanekuga galeriis toimuvad ka eripalgelised näitused ja üritused. Vaata lisa või leia meid Facebookist!

Copy
Tagasi üles