Koduhoovist leitud Rehe suri juba kaks päeva tagasi

Copy
Aivar Rehe koduaed, kust leiti hommikul ta surnukeha. FOTO: Eero Vabamägi
Aivar Rehe koduaed, kust leiti hommikul ta surnukeha. FOTO: Eero Vabamägi Foto: Eero Vabamägi

Kaks päeva kadunud olnud endise Danske panga juhi Aivar Rehe surnukeha leidis tema pere kolmapäeva hommikul kodu tagahoovist, varjulisest paigast. Õhtuks jõudsid uurijad selgusele, et Rehe ei naasnud koduaeda päev varem öösel, vaid tema surnukeha oli seal olnud esmaspäevast saadik.

Aastatuhande alguses oli Aivar Rehe Eesti üks hinnatumaid tippjuhte, keda soovisid palgata kõik Eesti suuremad finantsasutused. 11 aastat tagasi sai ta Danske panga Eesti filiaali juhi kohale, kus vedas taanlaste rahavedurit järgmised seitse aastat, kuni sattus rahvusvahelise rahapesu skandaali keskmesse. Pärast seda pöördus tema elu niivõrd peapeale, et ta ise selle lõpetas.

Kui esmaspäeva hommikul kella kümne ajal jalutuskäigule läinud 56-aastane Aivar Rehe polnud lõunaks koju jõudnud, helistasid tema lähedased politseisse. Neil oli alust arvata, et Rehe võib olla iseendale ohtlik. Politseinikud ei täpsustanud, missugused konkreetsed asjaolud sellele viitasid, kuid otsinguid alustati kohe ja väga suurte jõududega.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles