Nõmmel elumaja ramminud autojuht sai karistuseks aresti (4)

Agaate Antson
, reporter
Copy
Pärnu maanteel sõitis auto majja sisse
Pärnu maanteel sõitis auto majja sisse Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Esmaspäeva varahommikul Nõmmes elumaja ramminud 51-aastane autojuht käis täna kohtus ütlusi andmas. Kohus määrast mehele karistuseks aresti ja juhilubade kaotuse.

Täna andis 51-aastane Nõmmel ellumajja sõitnud ja seejärel ja õnnetuskohast lahkunud mees oma tegevuse kohta põhjendusi Harju Maakohtus.

Liiklusjärelevalvekeskuse andmetel otsustas kohus, et sõidukijuhil tuleb 20 päeva veeta arestimajas. Samuti võeti mehelt ära mootorsõiduki juhtimisõigus 6 kuuks.

«Kui otsust ei vaidlustata, jõustub see seitsme päeva pärast, kuid karistuseks määratud aresti tuleb mehel kandma asuda koheselt. Juhtimisõiguse taastamiseks tuleb juhil sooritada Maanteeametis teooriaeksam,» seisis liiklusjärelevalvekeskuse ühismeedia postituses.

Esmaspäeva hommikul kaotas sõiduauto Mercedes Benz suurel kiirusel juhitavuse ning sõitis tee ääres asuva maja seina. Majas viibis õnnetuse hetkel kaks last, kellest üks, 8-aastane laps sai viga ning viidi tervisekontrolliks haiglasse. Tema vigastused ei olnud õnneks suured ning ta lubati peagi tagasi koju. Autojuht põgenes jalgsi sündmuskohalt, kuna autoga tal majast välja tagurdada enam ei õnnestunud. Päev hiljem andis mees end politseile ise üles.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles