Kas tõesti uus Bolt logistikas?

Copy
Foto: TransConnector

Eesti uus veebiplatvorm loob logistika valdkonnas innovatsiooni. Jõudsalt kasvavast ja üha enam populaarsust koguv TransConnector on veebiplatvorm mis toob kokku vedajad, ekspediitorid ning tootjad.

Miks on see nii populaarne ja mida TransConnector võimaldab?

TransConnector on ainuke platvorm Euroopas, mis keskendub kilomeetri hinnapõhise ja projektitöödele, võimaldades laia valikut ning parimat hinda.

Juba esimeste tegevuskuudega on üleval üle 70 pakkumise top 50 logistika ettevõttelt üle Euroopa ja nendega kontakti loomiseks piisab vaid ühest nupule vajutusest. Kasutajatel on pidev ülevaade turuhindadest ja enam ei ole vajadust kasutada vahendajaid, et leida endale partnereid. TransConnector võimaldab luua otsekontakti suurte Saksa, Austria vms firmadega ning nendega julgelt koostööd alustada. Tänu sellele on vedajal võimalik leida kiiremini tulusamaid töid ja usaldusväärsemaid partnereid. Vedaja jaoks on see kiirem, turvalisem ja kasumlikum.

Lisaks vedajatele on TransConnector kasulik ka logistika ettevõtetele, kes saavad oma töid üles panna. TransConnectorisse lisatud töö saab erinevatelt vedajatelt tavaliselt üle 20 pakkumise juba esimese päevaga.

Foto: TransConnector

Mitmed suured Kesk-Euroopa logistika ettevõtted on loonud endale TransConnectori portaali abil väga väärtuslike kontakte ja leidnud uusi partnereid. Samuti on vedajad üle Euroopa leidnud enda jaoks sobivamaid ning paremini tasustatavaid töid.

Lisaks projektitöödele on TransConnectori rahvusvaheline müügitiim võtnud suunaks ka tööstusettevõtted. Eesmärk on lisada süsteemi ka eksport/import regulaarvedude pakkumisi. Tendereid lisandub täna juba igapäevaselt.

Foto: TransConnector

Seeläbi on TransConnector lihtne tööriist ka ettevõttele, kes kasutab transporditeenuseid ja tahab oma kulud kontrolli all hoida kasutades kindlaid vedajaid regulaarsete vedude jaoks. Tenderi või ka üksiku koorma TransConnectorisse lisamine on tehtud kiireks ning mugavaks igaühele. Vedajad teevad parimaid pakkumisi TransConnectori postkasti, mille kohta tuleb teavitus e-mailile. 

Kas hinnad on siis tõesti head?

TransConnectori süsteemi läbipaistvus loob olukorra, kus ettevõtete lisatavad pakkumised on konkurentsivõimeliste hindadega. Keskmine km hind ühele rekkale on 1,05 €, aga leidub ka pakkumisi kus tavalisele 2 teljelisele veoautole makstakse km kohta 1,20 €. Lisaks on võimalik reklaamida või leida töid ka teistele veovahendi tüüpidele (nt tagaluuk auto või loomaveo haagis jne).

Kes seisavad TransConnectori taga?

TransConnectoris on koondunud lisaks tipparendajatele meeskond, kellel on pikaaegne kogemus nii ekspediitori kui vedajana. Samuti leiab sealt inimesi kellel on kogemus tööstuse transpordi planeerimisega ja rahvusvahelise taustaga müügitiim.

Hetkel pakutakse kõigile võimalust liituda platvormiga tasuta, et näha kuidas TransConnector kasu toob. 

Copy
Tagasi üles