Originaalsed kingiided – personaliseeritavad nahktooted Tallinna Von Baerilt

Von Baer OÜ
Copy
Foto: Von Baer OÜ

Von Baer on Eesti nahktoodete bränd. Lisateenusena on Von Baeris võimalik personaliseerida nende Von Baeri tooteid teie enda lasergraveeringuga või pressida väiksematele toodetele nimetähti. Isikupärasemaks saab muuta näiteks rahakotte, arvutikotte, portfelle, seljakotte, reisikotte, kosmeetikakotte ning palju muud huvitavat.

Graveeritud kingitus on hea võimalus muuta sinu valitud toode erilisemaks, lisades sinna pühendusega tekst või sümbol (logo, portree vms). Tehes praktilise kingituse, millele on graveeritud just kingisaajale mõeldud sõnum, on see kindlasti meeldejääv ja tähendusrikas. Samuti tagab see kandjale alati originaalsuse.

Rotermanni tänaval asuvas Von Baeri poes on võimalik graveering luua vastavalt soovile oma käega.

Kõik Von Baeri e-poest või Rotermanni poest ostetud rahakotid, kaarditaskud, püksirihmad ning muud väiksemad aksessuaarid tulevad koos kinkekarbiga ning kinkekotiga ilma lisatasuta.

Foto: Von Baer OÜ

Von Baeri brändi disainifilosoofia seisneb nägemuses, et tähtis pole mitte ainult stiil ja kvaliteet, vaid ka selle funktsionaalsus: toode peab selle kasutaja elu oluliselt mugavamaks ja meeldivamaks muutma. Allpool on toodud mõned jõulukingiideed Von Baerilt.

Praktilised kingitused meestele:

Rahakott

Rahakott on praktiline aksessuaar, kuid võib olla enamat. Kvaliteetsest veisenahast, voodrist ja metallist detailidega rahakott või kaarditasku võib olla ka toode, mida on väga meeldiv igapäevaselt kasutada. Tahes-tahtmata väsib rahakott pideva kasutamise tõttu, mispärast on rahakotti alati hea kinkida. Personaliseeritud Von Baeri meeste rahakotid sobivad ideaalselt kingitusteks. Nad püsivad aastaid ning nendega käib kaasas mälestus.

Foto: Von Baer OÜ

Nahast püksirihm

Nahast püksirihm on ilmselt iga mehe asendamatu ese, millega saab oma riietusele anda viimase lihvi. Von Baer on üks maailma unikaalsetest brändidest, kelle püksirihmad on tehtud kvaliteetsest veisenahast ja messingist või roostevabast terasest pannaldest.

Foto: Von Baer OÜ

Unisex tooted (tooted, mis sobivad nii meestele kui ka naistele):

Kosmeetikakott

Nahast kosmeetikakott Supreme sobib suurepäraselt mistahes kosmeetikatoodete hoidmiseks ja on õigeks aksessuaariks, kui on vajadus kosmeetikatooteid ja muid enda kasimiseks vajalikke vahendeid endaga mugavalt kaasas kanda. Von Baeri kosmeetikakott on läbimõeldud, et saaksid kõik oma vajalikud vahendid mugavalt ära organiseerida. Selleks on kotil kaks tõmblukuga sahtlit.

Nagu kõiki Von Baeri tooteid on ka kosmeetikakoti  võimalik lasergraveeringuga personaliseerida ja seeläbi veelgi isikupärasemaks muuta.

Foto: Von Baer OÜ

Nahast reisikott

Reisikott on praktiline oma kandmisvõimaluste poolest, kas minna tööle, reisile või lihtsalt igapäevaseks kandmiseks. Von Baeri nahast reisikott on asjalik ja stiilne kingitus mehele või naisele, kes peab kvaliteedist lugu. Reisikotti disainimisel on mõeldud enim mugavusele, et kõik kaasaskantavad asjad mahuksid kotti ning seejuures ka organiseeritud oleksid. Samuti on igal reisikotil ka sülearvutitasku, mis hoiab sülearvutit turvaliselt, kui seda kaasas kantakse.

Foto: Von Baer OÜ

Arvutikott

Praeguse kiire elutempoga ajastul on paljudel inimestel kindlasti sülearvuti pidevalt kaasas. Minnes kooli, tööle või koju arvuti kaasas on hea võimalus seda transportida stiilses ja kvaliteetses arvutikotis, kuhu sülearvutile lisaks mahub erinevaid dokumente, laadija jne. Kvaliteetsest nahast tehtud tooted peavad vastu ja näevad head välja.

Foto: Von Baer OÜ

Naiste tooted

Lisaks unisex toodetele on Von Baeril valikut ka naistele. Valikus on näiteks rahakotid, naiste käekotid ning nahast seljakotid.

Von Baeri naiste rahakotid on käsitööna valmistatud kvaliteetsest veisenahast. Disain on lihtne, kuid läbimõeldud. Vastavalt mudelile on kasutatud pehmemat või kõvemat nahka. Loodetavasti aitab see vastata küsimusele, mida kinkida sõbrannale, naiskolleegile, emale või muule naisterahvale.

Foto: Von Baer OÜ
Copy
Tagasi üles