Kõik jõuluks vajalik ühest kohast – on see võimalik?

Copy
Foto: KPG Kaubanduse OÜ

Jõuluaeg peaks olema rahulik, kuid jõulukinkide ja -ehete otsimine kipub olema kõike muud kui rahustav. Magaziin on varustanud poed hea-paremaga, mille seast leiad igale pereliikmele sobiva kingi ja kodu kaunistamiseks kõik vajaliku. Kõik ühest kohast.

Jõuluvanale ja päkapikule

Kodu- ja aiakaupade poes Magaziin avaneb terve jõulumaailm. Tuhanded kingid mänguasjadest paatideni ootavad pakkidesse jõudmist. Olenemata, kas otsid kingitust emale, isale, õele, vennale, sõbrale, endale või hoopiski lemmikloomale – kingi leiad neile kõigile. Mitmekesise tootevaliku seast saavad vajaliku nii jõuluvanad kui päkapikud.

Et leida oma lähedasele see õige kink, tasub eeltööga alustada juba varakult. Millised on tema hobid? Millest ta puudust tunneb? Millised üllatused talle meeldivad? Need küsimused aitavad leida ideaalse jõulukingi, mis on samal ajal kaunis ja praktiline. Kui silme eest on kirju, küsi nõu Magaziini abivalmite klienditeenindajate käest.

Kodugi ehteisse

Veel enne, kui jõulutaat saab tulla, peaks kodu pühaderüüsse ehtima. Kombineeri vanu klassikuid uute jõulutrendidega ning loo oma kodust tõeline jõulumaa. Magaziinis on olemas kõik vajalik pühademeeleolu loomiseks. Valikus on klassikalisi, modernseid, erikujulisi ja säravaid kuuseehteid, elektrilisi jõulutulesid, laternaid, vanikuid, kunstkuuski ja palju muid dekoratsioone. Uue kuue saab nii maja kui kuusk. Kui otsid jõulutunnet, siis leiad selle Magaziini kauplustest.

Magaziini kaubamärgi all tegutsenud ettevõttel KPG Kaubanduse OÜ-l on tänaseks üle Eesti juba 13 kauplust – tegutseme nii Võrus, Tartus, Tallinnas, Viimsis, Pärnus, Rakveres, Raplas, Sillamäel, Kohtla-Järvel, Valgas kui Viljandis.

Magaziini peamisteks kaubagruppideks on kodu- ja köögikaubad, meeste-, laste-, naisteriided ning jalanõud, mänguasjad, aiakaubad, paadid, tööriistad, tööriided- ja jalatsid. Kaupa on palju ning valikus on igaühele midagi. Tule uudistama!

Copy
Tagasi üles