Kuraditosin peokleiti pahadele tüdrukutele

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Kleit kui vitriin, mis pigem näitab kui varjab. Laverne Cox «Charlie inglite» maailma esilinastusel.
Kleit kui vitriin, mis pigem näitab kui varjab. Laverne Cox «Charlie inglite» maailma esilinastusel. Foto: SCANPIX

Heade tüdrukute ja pahade tüdrukute kohta ringleb tuhat totrat klišeed. Olgu enamikuga neist kuidas on – peol on paha tüdruk olla kindlasti hulga lõbusam kui pai plika. Siin on kolmteist pöörast ja päidpööritavat ideed!

Mõni usub koguni müüti, et head tüdrukud peole ei lähegi! Nad istuvad sel ajal kenasti kodus ja koovad, kuni nende pättust täis suguõed talveöödes ringi rokivad. Selleks pole stiilinõu vaja, küll aga kulub ports kavalust ära siis, kui lähed välja maailma vallutama ning tahad oma õhtust viimast võtta. Niisiis, mida selga panna, et sinu saabumine oleks huvitavam kui südaöine saluut ning sul poleks iial vaja tähelepanu pärast pingutada? 13 kindla peale toimivat valikut on siin.

1. Sädelevad lühkarid

Kleit pole kohustuslik, aga enamik seda kannab – ja ongi parem neile, kes millegi muuga silma suudava paistad. Supermugav ja seksikas rõivaese, millega pidutseda on puhas rõõm, tantsi või Valli baaris leti peal!

Sädelevad lühkarid Ketlin Bachmannilt, Embassy of Fashion.
Sädelevad lühkarid Ketlin Bachmannilt, Embassy of Fashion. Foto: Erlend Štaub/TFW

2. Šokolaadipaber

Tegelikult küll kangas, aga sama jultunult läikiv, ning kui anda sellele mis tahes rõiva vorm, on pilgurahe garanteeritud.

Tallinn Dollsi otsekui šokolaadipaberist selga volditud seelik – katsu sellisest mööda vaadata!
Tallinn Dollsi otsekui šokolaadipaberist selga volditud seelik – katsu sellisest mööda vaadata! Foto: Erlend Štaub/TFW

3. Vitriin-kleit

Jah, said õigesti pihta – jutt käib läbipaistvast kleidist, mis peitmise asemel pigem eksponeerib seda, mis välja pandud. Tõsi, tegu on alati halva maitsega, kuid see on küll viimane asi, mis halbu tüdrukuid peataks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles