Kadunud neiu leidnud otsija: miski ütles mulle, et leian ta (13)

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Heino Juurikale on Cärolin Lehe ülesleidmine suur jõuluime, arvestades, kust, millal ja millises seisundis noor naine leiti.
Heino Juurikale on Cärolin Lehe ülesleidmine suur jõuluime, arvestades, kust, millal ja millises seisundis noor naine leiti. Foto: Tarvo Kullama

Tallinnas Nõmmel nädala kadunud neiu leidjad ütlevad, et tegemist oli jõuluimega, ja tema avastamise rõõm on kirjeldamatu.

«Halloo, kas siin on keegi?» küsib Heino Juurikas (41). Temaga on kaasas Kerstin Serman (23). Nad kuulsid kusagilt hõiget. Ja see teeb nad õige elavaks.

Nii Juurikas kui ka Serman on vabatahtlikud otsijad operatiivses otsingugrupis (OPEROG), mis on seotud sihtasutusega Kadunud. OPEROG on tihti koos politseinikega väljakutsel, kui keegi on kadunuks kuulutatud ja teda on vaja otsida, olgu siis metsast või kusagilt mujalt.

Pea terve nädala kadunud Cärolin Leht (23) vastab: «Jaa, ma olen siin! Ma olen siin kinni!» Leht on ühel lumevaibaga kaetud saarekesel Pääsküla jõel. Ainuke ühendus muu ilmaga on puutüvest sillake üle talvise vetevoo. Aga ta on räsitud. On teine jõulupüha. Ja ta on olnud mitu päeva üksi, ümberringi vaid karm loodus.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles