Tartu abilinnapea Monica Rand keeldub taandumast (10)

Copy
Uuest aastast Tartu abilinnapea kohalt tagasi astuma pidanud Monica Rand oli eile tagasi tööl, nagu midagi poleks olnudki.
Uuest aastast Tartu abilinnapea kohalt tagasi astuma pidanud Monica Rand oli eile tagasi tööl, nagu midagi poleks olnudki. Foto: Kristjan Teedema

Uuel aastal töölt lahkuda lubanud Tartu abilinnapea Monica Rand (KE) oli eile pärast pühi jälle tööl. 7. novembril kirjutatud lahkumisavalduse võttis ta aga tagasi. Keskerakonna juhatuse liige Mailis Reps ütles, et kui Monica Rand ei suuda selgitada, miks ta abilinnapea ametist lahkumast keeldub, ootab teda erakonnast välja heitmine.

7. novembril sõitsid Keskerakonna esimees Jüri Ratas, juhatuse liige Mailis Reps ja erakonna peasekretär Tartusse võimukriisi lahendama, kuna mõranemas oli koalitsioon Reformierakonnaga. Üle nelja tunni kestnud koosolekul jõudsid nad Tartu piirkonna juhatuse ja selle esimehe Jaan Tootsi juuresolekul Monica Rannaga kokkuleppele: Rand kirjutab lahkumisavalduse 1. jaanuarist.

Eile selgitas Monica Rand, et novembri kokkuleppe järgi pidi tema kirjutama lahkumisavalduse, kui Toots pakub talle asemele sündsa töökoha.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles