Kolimist tuleb Postimehe ajaloos tihti ette

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
30 aastat tagasi öeldi Edasi toimetuse asukohaks „Pirogovi ja Ülikooli tänava nurgal“. Nikolai Pirogovi tänavast on saanud Gildi tänav, Ülikooli tänav aga jäänud Ülikooli tänavaks.
30 aastat tagasi öeldi Edasi toimetuse asukohaks „Pirogovi ja Ülikooli tänava nurgal“. Nikolai Pirogovi tänavast on saanud Gildi tänav, Ülikooli tänav aga jäänud Ülikooli tänavaks. Foto: PM arhiiv

Suurem osa Tartu Postimehe toimetuse liikmetest teab, mida tähendab kolimine ühest majast teise. Kurb on lahkuda ja segadused on vältimatud, kuid vastukaalu annab uudsuse ja värskuse võlu. Tartu Ülikooli peahoone vastast, Jaan Tõnissoni kuju valvsa pilgu all seisvast vanast ja mitu korda ümber ehitatud aadlielamust Gildi 1 tuli lahkuda 24. novembril 2016.

Postimehe grupp ehk tookordse nimega Eesti Meedia koondas Tartus tegutsevad ajalehe- ja raadiotoimetused ning Kanal 2 telemehed ja fotoagentuuri Scanpix Baltics Vanemuise suure maja lähedale uude büroohoonesse Ülikooli 2a.

Need kõik mahtusid koos raamatupidamisega kuuendale korrusele. Viiendal said endale samuti suured valged uudsete tehnoloogiliste lahendustega ruumid teleturunduse ja klienditeeninduse osakond ning reklaamitoimetused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles