Isamaa Tallinna piirkonna esimeheks valiti Olle Koop

BNS
Copy
Olle Koop.
Olle Koop. Foto: Isamaa ja Res Publica Liit

Isamaa Tallinna piirkonna juhatuse koosolekul valiti piirkonna esimeheks konsensuslikult Tallinna Linnavolikogu liige Olle Koop, aseesimeesteks valiti Andres Luus, Kätlin Kuldmaa ja Kaido Kukk.

Olle Koobi sõnul on Isamaa eesmärk seista Tallinnas läbipaistva linnajuhtimise eest. «Me oleme aastaid seisnud selle eest, et Tallinnas valitseks selge ja aus linnajuhtimine, mis soodustaks ettevõtlust. See eesmärk ei ole kadunud ning kindlasti on see üheks põhiteemaks ka 2021. aasta kohalikel valmistel,» ütles Koop.

Ta rõhutas, et oluline on ka eesti keele ja kultuuri hoidmine pealinnas. «Me hoiame initsiatiivi ning tuleme jätkuvalt välja ettepanekutega, mille eesmärgiks on minna Tallinnas üle ühtsele eestikeelsele haridussüsteemile. Sama oluliseks peame ühtset inforuumi Tallinna elanikele – Isamaa ei saa kuidagi heaks kiita sadade tuhandete eurode maksumaksja raha kulutamist Venemaa propagandakanalitele.»

Olle Koop kuulub Isamaa Erakonda alates 2002. aastast. Koop omab kahte magistrikraadi – strateegilise juhtimise kraadi Tartu Ülikoolist ja rahvusvahelise majanduse ja turunduse kraadi Tallinna Tehnikaülikoolist. Koobi ettepanekul sai Isamaa 2017. aasta kohalike omavalitsuste valimiste majandusprogrammi üheks olulisimaks punktiks TalSinki kaksiklinna idee, mille eestvedajaks on ta olnud koos Kaido Kukega ka Tallinna linnavolikogus. Samuti loodi 2018. aastal Isamaa fraktsiooni algatusel Tallinna linnavolikogu Tallinna Helsingi tunneli rajamise toetusrühm.

Isamaa Tallinna piirkonna 15-liikmelise juhatusse kuuluvad Olle Koop, Andres Luus, Kätlin Kuldmaa, Kaido Kukk, Sven Sester, Urmas Reinsalu, Madis Kübar, Riina Solman, Siim Kiisler, Tarmo Kruusimäe, Avo Üprus, Karl Sander Kase, Kristjan Ühtid, Pille Lill ja Anne Eenpalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles