CityZen – kompromissitu luksus Kaupmehe tänavas

Copy
Foto: CityZen

Ajaloohõngulisel Kaupmehe tänaval Tallinna südalinnas valmib 2021. aasta esimeses pooles üks  oodatumaid kesklinna arendusi -  energiasäästlik ning puhaste joontega seitsmekorruseline nutimaja CityZen. Elegantne ja modernne maja ühendab endas just neid aspekte, mida linna südames elada sooviv inimene või pere enda uues kodus näha soovib.

CityZen on üks väheseid südalinna loodavaid arendusi, kus on kooskõlas kõik linna mugavused, nutimaja funktsionaalsus ning väikeste kvartalisiseste tänavate vaikus. Kaupmehe tänav on Tallinna üks hinnatumaid piirkondi, kus keskne asukoht linna südames kohtub vaikuse ja rohelusega. Siin saad laadida enda akusid, leida inspiratsiooni või hetkega avada end linnamelule, meelelahutusele, hingepaitavatele maitsetele, kogemustele ja emotsioonidele. Olgu selleks teatrielamus Estonias, õhtune jalutuskäik vanalinnas, shopping Stockmannis, Kaubamajas, Viru Keskuses või Solarises, pühapäevane brunch mõnes linna tipprestoranis või ergutav hommikusörk lähedal olevas pargis. Parim, mis on Tallinnal pakkuda, jääb CityZenist sõna otseses mõttes kiviviske kaugusele.

Kodud koos kindlustundega

Valikus on kortereid nii üksi elavatele inimestele kui suurema kodu otsingul olevatele peredele. Saadaval on kokku 40 korterit alates ühetoalistest avara planeeringuga korteritest kuni suurte üle 100 ruutmeetriste perekodudeni, millest juba kolmandik on omaniku leidnud. Hoonele annab lisandväärtust esinduslik fuajee ja korterite klaasitud rõdud ning avarad terrassid.  Vaikuse ning harmoonia tagavad mürasummutavad aknad ning seinad. Pere pisematele on hoovis privaatne mänguväljak.

Juurde saab soetada panipaiga ja parkimiskoha kinnisesse maa-alusesse või avatud maapealsesse parklasse. Korterites on turvalised uksed ning ekraaniga fonolukk. Madalad kulud tagab päikesepaneelidega varustatud katus ja soojustatud seinad. Lisaks Kaamos Ehituse pikaajalisele kogemusele ning kõrgkvaliteetsetele hoonete materjalidele suurendab kindlustunnet tavapärasest pikem 3-aastane ehitusgarantii.

Foto: CityZen

Leia oma Zen

Kodude loomise protsessis on keskendutud maitsekusele, tasakaalule ning harmooniale. Sisearhitektid Karm&Kristianson on loonud koguni kolm Zen-siseviimistluspaketti, mis ühendavad endas elegantsed jooned ja sumedad tonaalsused. Kasutatud on looduskivi, puitu ja rohelust, mis seovad maja välisilme siseruumidega. Valida saab valgendatud ja naturaalses toonis tammepõranda vahel lõpetades luksusliku kalasaba parketiga. Dao, Guru ja Mantra siseviimistluspakettides on erilist tähelepanu pööratud ka pisidetailidele. Interjöörielemendid on julges mustas, harjatud vase või mänguruumi andva kroomi tooni.

CityZen on vaikus tuksuva pealinna südames, kus on väärtustatud aega kodule ning endale: maja elanikud saavad kasutada nii koristusteenust, autopesu kui ka keemilist puhastust. Nutimaja eeliseks on enda tingimustel loodav sisekliima ja ajajuhtimine. Residentide juhtida on igas toas oleva vesipõrandakütte temperatuur, valve kui ka majas olev lift. Elektriauto omanikel on võimalik autot laadida selleks kodunt väljumata.

Suurepärane asukoht, kompromissitu ehituskvaliteet ja läbimõeldud planeeringuga korterid teevad CityZenist tõsiseltvõetava kandidaadi nii oma päris koduks kui ka investeeringuks üürikinnivara näol.

Leia oma tervik CityZenis!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles