WRC-tiimid võivad küll Eestisse jõuda, kuid rallisõber neid suure tõenäosusega ei näeks

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Mullu elasid Lõuna-Eesti teedel Ott Tänakule ja Martin Järveojale kaasa tuhanded rallisõbrad. Tänavu võib aga juhtuda, et Eesti esiekipaaži ei näe Maarjamaa teedel kihutamas oma silmaga mitte keegi.
Mullu elasid Lõuna-Eesti teedel Ott Tänakule ja Martin Järveojale kaasa tuhanded rallisõbrad. Tänavu võib aga juhtuda, et Eesti esiekipaaži ei näe Maarjamaa teedel kihutamas oma silmaga mitte keegi. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Kui kuri koroonaviirus peaks taanduma, võib tõesti juhtuda, et suvel tuhisevad Lõuna-Eesti teedel taas WRC-masinad. Paraku on enam kui tõenäoline, et kui autoralli eliit siia jõuab, siis jääb Eesti põrinasõber sellest vaatemängust ilma.

Eelmisel nädalal ilmnes, et Eesti Autospordiliit (EAL) esitas valitsusele ja kultuuriministeeriumile pöördumise, milles sooviti 450 000 euro suurust toetust WRC tiimidega rahvusvahelise ralli korraldamiseks. Sellele pöördumisele olid peale kolme EALi juhatuse liikme (Janis Kaal, Georg Gross, Raul Jeets) alla kirjutanud ka Ott Tänak ja Markko Märtin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles