Huawei kuulutab välja tasakaalu leidmise kuu

Copy
Foto: Huawei Technologies Co Ltd

Viimased nädalad ja kuud on inimeste igapäevaelu segamini keeranud ja harjumusi täielikult muutnud. Kiire elutempo, kuid vabadus teha oma toimetusi on vahetunud koduse elu ja kuhjunud kohustustega. Kuidas leida tasakaalu selles ootamatus maailmas, millega oleme pidanud üleöö harjuma? Huawei kuulutab välja tasakaalu leidmise kuu, et saaksime karantiinist väljuda taas iseendana.

Kas sulle on tuttav tunne, et oled võtnud rohkem kohustusi, kui jõuad kanda ning žongleerid erinevate tegevustega üheaegselt? Tere tulemast paljude inimeste igapäevaellu, kus töökohustuste, pere, suhete ja iseenda joonel hoidmine tundub esmapilgul lõputu võitlusena.

Foto: Huawei Technologies Co Ltd

Kuigi tasakaal on midagi, mille poole elus püüelda võiks, selgitavad psühholoogid, et selleni on täis kirjutatud päevakavaga keeruline jõuda. Tasakaal tähendab igaühe jaoks meist midagi erinevat, siiski on võimalik seda ühel või teisel viisil oma elus leida. Defineeri, mis on sinu elus tasakaal, mille poole tahaksid kõikide kohustuste kõrval tegelikult püüelda.

On see korralik uni, tervislikud toitumisharjumused, piisav liikumine, endaga rahu tegemine või kõik need asjad korraga. Psühholoogide sõnul on need peamised valdkonnad, milles on probleemi juur ja mis takistab elus tasakaaluni jõudmisel.

Foto: Huawei Technologies Co Ltd

Tehnoloogiatootjad eesotsas Huaweiga töötavad pidevalt selle nimel, et inimeste elustiil oleks piisavas tasakaalus ning tähtsate toimetuste kõrvalt jääks aega enda ja meeldivate tegevuste jaoks. Samas aidates kaasa õigete valikute tegemisel ning muutes igapäevaelu rahulikumaks ja sujuvamaks.

Tehnika on suureks abiks küll tööülesannete täitmisel ja ümbritsevaga kursis hoidmiseks, kuid Huawei uus nutikell GT 2e aitab leida just seda raskesti saavutatavat tasakaalu kõige selle vahel. „GT 2e kell on loodud noorele generatsioonile. E-täht kella nimetuses viitabki energilisusele, elujõule ja tänapäeva noorte mõtteviisile,“ ütles Huawei koolitusjuht Jekaterina Mishina.

Foto: Huawei Technologies Co Ltd

Tasakaalus elu ei ole hädavajalik ainult sinu tervise, õnne ja heaolu jaoks, vaid on abiks ka produktiivsuse suurendamisel, stressiga toimetulekuks ja enda tõelise potentsiaali leidmiseks. Kõikide teiste kohustuse kõrval on tähtis, et leiaksid aega iseenda jaoks. Kui sa ei võta piisavalt aega selleks, mis tõeliselt hinge rõõmustab, siis jääbki tasakaal kättesaamatuks.

Huawei GT 2e nutikell on tark abiline sinu randmel, mõõtes stressi- ja hapnikutaset ning unekvaliteeti, assisteerides sportimisel ja mediteerimisel. Kõige selle ja teiste funktsioonide kõrval peab kella aku vastu kuni kaks nädalat

GT 2e nutikell on kui eratreener ja psühholoog sinu randmel. Milliseid peamisi omadusi kella puhul tähele panna?

  • Disain: kellal on 46mm läbimõõduga puutetundlik ekraan ja kolm värvivalikut mündiroheline, grafiitmust ja laavapunane. GT 2e disain on sportlik, uuendatud GT 2 kell on aga klassikaliste joonte ja värvivalikuga.
  • Aku: GT 2e nutikella aku peab tavapärasel kasutamisel vastu kuni kaks nädalat.
  • Stressi ja une jälgimine: Huawei TruSleep 2.0 süsteem monitoorib unekvaliteeti, südamelööke ja hingamist. TruRelax tehnoloogia jälgib 24/7 stressitaset ning hoiab silma peal inimese vaimsel tervisel.
  • Trennifunktsioonid: GT 2e kellal on 100 täiustatud treeningrežiimi, alates traditsioonilistest spordialadest kuni trendikate harjutusteni välja. Olenevalt treeningstiilist saab kellal seada ka kohandatud režiime.
  • Ekraanikujundused: erinevalt klassikalistest käekelladest, saab nutikella ekraani sobitada just endale meelepärasega. GT 2e kellal on ligi 200 erinevat kujundust, mille vahel valida, samuti saab ekraanile seadistada detailseid liikuvaid taustapilte.
  • Hapnikutaseme tuvastamine: uus nutikell suudab tuvastada vere hapnikutaset. Väga madal SpO2 võib põhjustada energiapuudust, väsimust ja peapööritust.
Foto: Huawei Technologies Co Ltd

Huawei koolitusjuhi Jekaterina Mishina sõnul on tehnoloogia eesmärk olnud alati inimeste igapäevaelu täiustamine – kelle jaoks on see ühenduses olemine, kelle jaoks rahulikud hetked iseendaga.

Tasakaalu saavutamiseks leia hetk lõõgastumiseks, kus ükski ebaoluline mõte ja segav faktor sind kätte ei saa. Loe raamatut, mediteeri, mine jooksma või räägi kalli inimesega. Kindlasti tahad teada, kes sulle sõnumi saatis või mitu inimest on Instagrami story’t näinud, kuid need asjad võivad oodata.

Psühholoogid ja arstid rõhutavad, et töötunde ei tohiks näpistada uneajast. Üle töötamine ja üle mõtlemine ei tekita ainult stressi, vaid tapab produktiivsuse ja võib kahjustada suhteid. Söö tervislikult, maga piisavalt, tarbi vett ja treeni regulaarselt. Positiivse mõtteviisi omaks võtmine ja negatiivsetest mõjutustest eemale hoidmine on vajalik sisemise rahu ja õnnetunde leidmiseks.

Tasakaalu loomine ei tähenda igapäevaselt võimalikult paljude asjade tegemist. Selle eesmärgiks on leida enda jaoks oluline ning hinnata, kui palju aega ja energiat tähtsatesse asjadesse pühendada.

Kui sa ise ei tea, kust peale hakata, siis Huawei GT 2e nutikell on tark abiline, mis hindab stressitaset, annab nõuandeid kvaliteetsemaks uneks, innustab liikuma ja on peale kauba veel imeilusa disainiga. Kui see ei kõla nagu samm tasakaalustatud elu poole, siis mis üldse.

Copy
Tagasi üles