Vaata järele: Nõo Lihavürst ja BBQ Symphony lõpetasid eriolukorra Eesti esimese veebi-grillpeoga

Nõo Lihatööstus
Copy

Pühapäev, 17. mai, mis tähistas ühtlasi ka riikliku eriolukorra lõppemist, läks ajalukku ka teadaolevalt maailma esimene LIVE veebi-grillpeoga, mida korraldasid Nõo Lihavürst, BBQ Symphony ja Postimees LIVE. Meeleolukat ülekannet on võimalik uuesti vaadata siin!

Kuna sel kevadel dikteerivad elurütmi koroonaviiruse levikust tulenevad piirangud ja ettevaatusabinõud, soovis Nõo Lihavürst juba varakevadest panna iga grillisõbra südamele vastutustundliku meelt, kutsudes inimesi osa saama suurest grillipeost veebi vahendusel. Kevadine Nõo Lihavürsti kampaania sõnum oli samuti: „Loomulikult grillime kodus, kuid teeme seda vaid pereringis. Oma grillihetki jagame sõpradega veebis“, mis julgustas karantiinis olevaid inimesi üksteisega videosilla vahendusel grillimist jagama.

Teadaolevalt maailma esimene LIVE-grillipidu läks eetrisse Harjumaalt, Tuula külast ning ülekannet juhtisid BBQ Symphony’st tuntud Rain Käärst ja Vambola Moores, kes tunni vältel andsid häid nippe ja soovitusi, vastasid inimeste küsimustele, valmistasid erinevatel grillidel Nõo Lihavürsti ja BBQ Symphony suvetooteid ning loosisid peo ,,külaliste“ vahel välja kingitusi.

,,Alguses mõtlesime küll, et tund aega ... kuidas me selle aja ära täidame ning kas meil on niipalju üldse midagi rääkida, kuid tegelikult läks see aeg ikka väga kiiresti ning inimeste küsimusi laekus nii palju, et sellest oleks täiesti omaette paaritunnise saate saanud,“ kirjeldasid meeleolukat ülekannet Käärst ja Moores, kes trotsides külma ja paduvihma hoidsid meeleolu üleval. ,,Küsisime ka lõpus vaatajate käest, kas selliseid ülekandeid võiks veel teha ning tagasiside oli väga positiivne.“

Nõo Lihatööstus AS-i turundus- ja müügidirektor Simmo Kruustük märkis, et idee veebigrillipeost sündis koos turundusagentuuriga La Ecwador aprillis ning plaan viidi ellu väga kiiresti. „LIVE-i mõte sündis inspireerituna nendest peredest, kes meiega oma videoid jagasid telereklaami jaoks ning kes jagasid grillipidu vastutustundlikult. Selline otseülekanne oli väga ilus punkt nii eriolukorrale kui ka meie kampaaniale. Suur tänu Vambolale ja Rainile BBQ Symphony’st, MIND Mediale, Postimehele, meie agentuurile ja kõikidele inimestele, kes meiega selle tund aega veetsid. Loodetavasti kordame selliseid grillipidusid tulevikus veelgi, kuna vastuvõtt osutus väga soojaks,“ sõnas Kruustük.

Vaata LIVE uuesti Postimehe veebist või Nõo Lihavürsti Facebooki lehelt.

Copy
Tagasi üles