Butiiktanklakett Hepa serveerib klientidele kohvi keskkonnasõbralikult

Copy
Foto: HEPA OÜ

Kaubandussektor ja inimeste tarbimisharjumused on muutumas. Uuringud tõestavad, et inimestele läheb korda roheline mõtteviis ja tarbija soovib enam osta brändidelt, mis annavad panuse keskkonna heaks. Inimesed maailmas tarbivad ainsa päeva jooksul 2,2 miljardit tassi kohvi. Mõelge vaid, kui suur osa tarbitakse sellest take-away-topsides.

Hepale on oluline jätta planeedile võimalikult väike jalajälg. «Oleme valinud kohvioa hoolikalt. Valisime tuntud itaalia kohvitootja Segafredo. Valiku tegemisel oli meil kaks tingimust – kohv peab pakkuma suurepärast maitseelamust ja olema toodetud mahekasvatusmeetodil, nii langes valik Segafredo Organic kohviubadele. Meile on oluline, et rohelise oa kasvataja saaks õiglast hinda ja tootmine oleks 100 protsenti looduslik,» sõnas Hepa OÜ juhatuse liige Kaspar Nisu.

Mahekasvatusmeetodil toodetud ubade tarbimine on tõusuteel, moodustades kogu maailma kohvitoodangust viis protsenti. Tegu on kiirelt areneva osaga maailma kaubandusest.

Foto: HEPA OÜ

Parima kohvi garanteerib parim kohvimasin

Suurepärase kohvi serveerimiseks ei piisa vaid heast kohvioast. Viimase lihvi kohvile annavad Šveitsis toodetud Schaerer Coffee Souli ja Coffee Clubi täisautomaatsed espressomasinad. Hepa on esimene tanklakett Baltikumis, mis on kõik tanklakauplused varustanud kõrgkvaliteetsete Schaereri kohvimasinatega.

«Hepa on esimene tanklakett Baltikumis, mis on kõik tanklakauplused varustanud kõrgkvaliteetsete Schaereri kohvimasinatega.» 

Foto: HEPA OÜ

Muuhulgas suudavad Schaerer Coffee Souli kohviaparaadid toota esmaklassilisi külmi kohvijooke. Tänu Hot & Cold tehnoloogiale valmistab masin esmalt 90-kraadise temperatuuri juures värske kohvijoogi. Seejärel rakendub tööle masinas olev jahutussüsteem, mis jahutab joogi 30–35 kraadise temperatuurini. Seejärel on jook valmis nautimiseks – lisa jääkuubikud, lemmikmaitsesiirup ja bon appetit!

«Koostöö Hepa tanklaketiga on meile oluline, sest nagu meie grupi missioongi ütleb – meie eesmärk on pakkuda kohvi erinevates vormides, kohvikuid, kvaliteeti ja teenust kogu maailmas.»

«Iseäranis oluliseks ja eriliseks teeb koostöö Hepaga just see, et mõlemad ettevõtted hoolivad keskkonnast, loodusest ja soovivad pakkuda kliendile kõrget kvaliteeti. Segafredo Organic, Rainforest Alliance sertifikaadiga mahekohvioad ja Schaereri tippklassi kohvimasinad annavad parima tulemuse. ”Hepa on viinud tanklakettides pakutava kohvielamuse täiesti uuele tasemele” ütles Marek Lahe, Segafredo brändi esindaja Baltikumis.

Copy
Tagasi üles