Vaidlusteema, kas g-punkt on olemas?

Must Panter
Copy
Foto: MustPanter

Viimastel aastatel on g-punkti olemasolu teema üle debateeritud pea sama palju, kui Brexiti üle. Paljud eksperdid kahtlevad, kas g-punkt on üldse olemas? Musta Pantri erootikapoe perenaine Inna Must selgitab, et kahtlemata on mõnedel naistel tupe avast 2,5-8cm kaugusel kõrgem oa tera meenutav punkt, mis paisub stimulatsiooni tulemusel ja tundub naistele kohe hullutavalt mõnus. Osade naiste jaoks tekitab g-punkti stimulatsioon pissihäda tunde ja enamus ei leia endas üldse sellist äratuntavat punkti.  Selles valguses on äärmiselt mõistetav, kui segadusse ajav teema see meeste jaoks on.

Avastage koos, kas temakesel on imetabane mõnuuba olemas?

Teadmises peitub võluvägi! Kui temakene on kirehoos on sobiv hetk teadusretke alustada ja avastada, mida temakese g-punkt teie vallatlustele ja eelkõige temakese naudingule pakkuda võib? Libista sõrm tuppe ja liiguta sõrme vagiina ülemises seinas just nagu kutsuksid kedagi enda juurde. Väike soovitus: libestiga on iga nauding kohe algusest suurem J Stimuleeri vagiina ülemist seina aeglaselt ja jälgi temakese reaktsiooni. Kui veab, siis leiate tõesti vagiina ülemiselt seinalt kühmu, mis on kergelt paisunud ja suurendab erutust. Spetsiaalsed g-punkti vibraatorid on juba disainitud surisema täpselt selles vahemikus, kus g-punkt naistel asub. 

Tal ei olegi g-punkti?!

G-punktist kui naise imetabasest erogeensest tsoonist kirjutas esimest korda Saksa teadlane Ernst Grafenberg 1950.a. 30a hiljem nimetati mõnuallikas Grafenbergi auks g-punktiks. Sinna juurde käis ka üleskutse meestele, et keskenduge vallatlemisel nendele kohtadele, mis temakest kõige rohkem hullutavad. Tänaseks on jõutud seisukohale, et naise vagiinas ei asu eraldi mõnunärvide kogumikku, vaid tegemist on kliitori närvidega, mis ulatuvad sügavale naise vagiinasse. Kliitoril on 2x rohkem mõnunärve, kui peenisel, ulatudes ca 8000-ni. Ainult 10% kliitorist jääb tupe välisosale ja ülejäänud on jäämäena peidetud vagiinasse.

Teadupärast ei saa paljud naised vaginaalse penetratsiooni tulemusel orgasmi. Tegemist on füsioloogilise eripäraga, mil mõnunärvid lihtsalt ei saa stimulatsiooni osaks klassikalise mees-naine hullamise käigus, kuna ei ulatu vagiina sügavustesse. Nende naiste õnnistuseks on olemas kliitori stimuleerijad, mis võtavad ette tupe välisosale jäävad mõnunärvid. 70-75% naistest saab kliitori massaažiga orgasmi ja see on naiste jaoks kõige nauditavam.

Steward Sõrme vibraator kliitorile            Satisfyer 1 kliitori stimuleerija

Foto: MustPanter
Foto: MustPanter

Naine saab ise enda orgasmide intensiivsust ja tõenäosust suurendada tupekuulidega. Võnkuvad tupekuulid tõstavad vaagnapõhja lihaste toonust ja suguakti ajal on tupelihaste kokkutõmbed tugevamad. See aga omakorda võimendab naudingut ja tekitab ka mehe jaoks tihedama tunde. Lisaboonusena vananeb temake väärikalt ilma, et tekiks kõrgemas eas põiepidamatuse mure ja sellega kaasnevad kehalõhnad. Nimelt arendati tupekuulid esialgu põiepidamatuse raviks.

Nalone YANI LUX tupekuulid vaagnapõhja lihaste trimmimiseks 

Mõned naised saavad ka anaalse stimulatsiooni kaudu orgasmi. Kui erinevad poosid ja klassikaline penetratsioon ei vii temakest seitsmendasse taevasse, siis on aeg vürtsitada oma suguelu seksleludega. Kui kõik naised oleksid oma meestega ausad, siis ütleksid vaid väga vähesed ja väga harva, et jõuavad klassikalise vaginaalse penetratsiooniga orgasmini. See uskumus on pigem nagu Loch Nessi koletise müüt, mis elab edasi.

Mis on vaginaalse ja kliitori orgasmi erinevus?

Günekoloogid jagavad tarkust, et vaginaalne orgasm on sügavama, tugevama pulseeriva tundega ning hõlmab suuremat hulka mõnunärve võrreldes kliitori orgasmiga. Üldjuhul kaasneb vaginaalse orgasmiga kogu keha hõlmav 10-30s kestev mõnulaine. Kliitori orgasmil on tihti kõditav ja lokaalsem tunne. Kliitor on pärast massaaži mõnda aega tundlik ja uuele ringile ei suuda paljud naised ühe hullamise sessiooni ajal minna.

Kuidas lihtsurelikud naised üldse vaginaalse orgasmini jõuavad?

„She Comes First“ raamatu autor Ian Kerner selgitab, et kui mehed arvavad, et vaginaalse orgasmini jõudmiseks piisab ainult vaginaalsest penetratsioonist, siis on neil väga väike võimalus oma naisele tõelist orgasmi mõnulainet pakkuda. Vaginaalset orgasmi ei saada ilma kas või väikese kliitori massaažita. Kui siis väga harva.  Põhjus on väga lihtne! Seksoloog Susan Kaye jagab meestele ja naistele tarkusteri miks see nii on? Kliitori nähtav osa on naise naudingute jäämäe tipp, moodustades vaid 10% Pandoora laekast. Kliitori mõnunärvid ulatuvad sügavale naise vagiinasse. Teadlased on seisukohal, et enamus naiste orgasmidest on oma olemuselt kliitori orgasmid.

Kõik orgasmid on kliitori orgasmid!

Lover.io äppi looja PhD Brittany Blair rõhutab, päeva lõpuks on kõik orgasmid oma olemuselt kliitori orgasmid. Tihti peetakse g-punkti ja kliitori orgasmi erinevateks loomadeks, ent nende mõnuallikas on üks ja see sama. Kuigi naistel on 11 erinevat orgasmi liiki, siis ainult selles osas, millise stimulatsiooni kanali kaudu kliitori mõnunärvideni jõutakse. Kui soovite vaginaalse orgasmi tõenäosust suurendada, siis parim viis selle saavutamiseks on stimuleerida nii kliitorit kui g-punkti samaaegselt või vähemalt sama hullamise sessiooni käigus.  Just seepärast on leiutatud tuhandeid kliitoril vibreerivaid sekslelusid, mida partnerid saavad koos kasutada:  peeniserõngad, paaride vibraatorid, kliitori vibraatorid.

Cobra kliitoril vibreeriv peniserõngas       We Vibe Sinu ja Tema vibraator

Foto: MustPanter

Je Joue Jänku võimas kliitori stimuleerija

Foto: MustPanter

Vaata kogu e-poe valikut SIIN

Tooted jõuavad teieni diskreetselt pakitult ilma viiteta saadteise sisule.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter

Foto: MustPanter
Copy
Tagasi üles