Sel kevadel on organismi taustajõu peaosas Chaga Health mustsõstra eliksiir

Copy
Foto: Chaga OÜ

Müügile on jõudnud Chaga Health perekonna kolmas uus tulija- Immuno eliksiir mustsõstraga. Mustsõstar on rohke C-vitamiini sisalduse poolest hinnatud nii rahva- kui traditsioonilises meditsiinis, pakkudes kevadest väsinud organismile lisajõudu.

Vaata uusi tooteid meie e-poest

2014. aastast Chaga eliksiiride valmistamisele pühendunud Chaga OÜ jaoks on tegemist juba kolmanda uue maitsekooslusega Elemental Eliksiiri ja Immuno Eliksiiri kõrval. Mustsõstra sisaldusega eliksiir aitab kaasa närvisüsteemi normaalsele arengule ning kaitstes meie rakke oksüdatiivse stressi eest, vähendab stressi. Vaata lähemalt siit.

Chaga OÜ turundusjuht Kristiina Kullo sõnul on Chaga eliksiirid tuntud selle poolest, et toetavad meie immuunsussüsteemi. „Meie esivanemad uskusid looduse tervendavasse jõusse ja kandes edasi nende aastasadu vanu teadmisi, valmistame Mulgimaalt pärit originaalretsepti alusel eliksiire, mis sisaldavad Eesti puhtast loodusest pärit ravimtaimi,“ ütles Kristiina Kullo. Lisaks chaga ehk mustale pässikule sisaldavad Chaga Health eliksiirid raudrohtu, männikasve, mett ja teisi rahvameditsiinis hinnatud koostisosasid.  Kõige esimene eliksiir, mis tarbijaid rõõmustama hakkas, oli Chaga Elemental eliksiir, millele järgnes astelpaju sisaldusega Immuno Eliksiir. Nüüd ongi soovijatel võimalus katsetada uut toidulisandit oma immuunsuse toetamisel, mille maitses tõuseb esile üks Eestimaa inimeste jaoks hinnatumaid marju- mustsõstar.

„Mustsõstart on kasutatud ajalooliselt mitmete külmetushaiguste ravis ja see on eelkõige tuntud oma suure C-vitamiini sisalduse pooles. Meie astelpaju sisaldav Chaga Immuno Eliksiir võeti tarbijate poolt väga hästi ning seetõttu otsustasime laiendada maitsevalikut ning tõime turule mustsõstraga eliksiiri,“ ütles Kullo.

Chaga Health eliksiirid pakuvad organismile erinevate viiruste ja haigustega võitluses lisajõudu, tõstes meie vastupanuvõimet. Lisaks aitab mustsõstra eliksiir kaasa meie normaalsete psühholoogiliste funktsioonide talitusele.

Valikus on 500 ml ja 250 ml pudel, samuti mahe ning mittemahe eliksiir. Kui mahe eliksiiri koostisosad on kõik sertifitseeritud mahetoorainena, siis mitte-mahe eliksiir on soodsamas hinnaklassis, toetades neid ravimtaimede korjajaid, kel pole võimalik investeerida mahe-sertifikaadi taotlemisse.

Vaata uusi tooteid meie e-poest

Copy
Tagasi üles