Miks Elroni rongid Balti jaama ja depoo vahel enam lisapeatuseid ei tee?

Meinhard Pulk
Copy
Alates 28. juunist taastub Tartu suunal tavapärane sõidusagedus ning muudatusi esineb ka teiste suundade sõiduplaanides. Pildil: Elroni rong Balti jaamas.
Alates 28. juunist taastub Tartu suunal tavapärane sõidusagedus ning muudatusi esineb ka teiste suundade sõiduplaanides. Pildil: Elroni rong Balti jaamas. Foto: Mihkel Maripuu

Kui varasemalt on Elroni rongid teinud Tallinna-siseselt lisapeatuseid ka Balti jaamast depoosse sõites, siis enam mitte. Mis on selle tagamaad?

Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg selgitas otsust majandusliku otstarbega.

«Tallinna ja Pääsküla vahel peatuvad kõik sõiduplaanis väljatoodud rongid tehes peatuse kõikides Balti jaama ja Pääsküla vahele jäävates rongipeatustes,» sõnas Adamberg. «Arvestades, et sel lõigul on väljumisintervallid võrreldes teiste suundadega sagedase intervalliga ning kuna koroonakriisi tõttu on reisijate arv seni tavapärasest väiksem, siis ei ole majanduslikult otstarbekas panna aegadel, mil pole piisavalt nõudlust, kõiki depoost teisi liine teenindama sõitvaid ronge sel lõigul peatuma.»

«Küll aga tihendame me järk-järgult sõiduplaane ning juba järgmisest nädalast, 25. juunist lisandub veelgi täiendavaid sõiduvõimalusi ka Tallinna ja Pääsküla vahele,» lubas Adamberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles