Narvas juhib linnavalitsuse osakonda korraga kaks inimest

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva linnavalitsuse hoone
Narva linnavalitsuse hoone Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Narvas tekkis olukord, kus linnavalitsuse linnavarade- ja kommunaalametil on korraga kaks juhti – uue aasta algul linnapea käsul vallandatud Tamara Luigas ja tema asemele määratud ajutine kohusetäitja Jelena Skulatšova.

Selline olukord tekkis, kuna Tartu halduskohus peatas Narva linnapea Tarmo Tammiste käskkirja, millega vallandati Tamara Luigas, kirjutab venekeelne ERR uudised. Narva linnapea Tarmo Tammiste kinnitas, et lähiajal osakonna juhtimist reguleeritakse ning lisas, et osakonda juhib siiski Skulatšova, aga «Tamara Luigas võib istuda kabinetis ja arvata, et tema on direktor».

Tamara Luigas avastas täna tööle tulles, et linnapea käsul ei pääse ta enam ligi asutuse dokumendiregistrile. «Vastavalt kohtu otsusele peatada Narva linnapea käskkiri minu vallandamise kohta kuni asja kohtus läbivaatamiseni olen mina osakonnajuhi kohusetäitja,» sõnas Luigas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles