Megamonitor Philipsilt (6)

Copy
Philipsi uusim mängurimonitor on suur ahvatlus. Sõna otseses mõttes suur.
Philipsi uusim mängurimonitor on suur ahvatlus. Sõna otseses mõttes suur. Foto: Philips

See on 55-tollise siruulatusega monitor. Mitte telekas, vaid monitor. Philipsi mängurimonitoride suurim isend jõuab Eestisse juulis, nii et käes on õige aeg minna … uut lauda ostma!

Kümmekond päeva tagasi oli mul võimalus osaleda Philipsi üleilmsel lansseerimisüritusel, kui toodi välja nende uusim mängurimonitoride seeria Momentum. Selle suurimas isendis 558M1RY/00 on, mida vaadata ja imestada ning ostusoovi äratada. Mina igatahes küll sooviks, kui vaid oleks laud ja laual koht, kuhu ta saaks ära mahutada. Aga mida uus monitor siis pakub?

Esiteks: 55-tolline ekraani siruulatus koos 4K UHD 3840x210 ekraanilahutusega. Kui võiks öelda, et selliseid telekaid on ju oi-oi kui palju, siis siin ongi konks. Monitor EI OLE telekas. Telekas pole mõeldud staatilist pilti näitama, telekatel puudub sisend​ DisplayPort, et saada kiiremat sagedust kui 60 Hz, mis on mänguritele meelispunkt. See monitor toetab aga värskendussagedust 120 Hz.

Tema ekraani luminants on 1200 nitti ja värvisügavus 1,07 miljardit värvi – see tagab täielikult HDR 1000 nõuded. Lisame siia nüüd Adaptive Synci, mis on toetatud nii AMD FreeSync kui ka Nvidia G-Sync sertifitseerituna.

Monitoril on ka korralik helisüsteem:

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles