Aivar Mäe nõuab Skulskajalt väidetavate väärandmete ümberlükkamist (37)

Copy
Jelena Skulskaja. 
Jelena Skulskaja. Foto: Liis Treimann

Ahistamissüüdistuste alla langenud Rahvusooperi Estonia juhi Aivar Mäe esindaja vandeadvokaat Paul Keres saatis Mäe tegevuse kohta Postimehes arvamusloo kirjutanud Jelena Skulskajale nõudekirja, milles heidab Skulskajale ette valeandmete edastamist ning nõuab nende ümberlükkamist.

Kerese väitel sisaldab Skulskaja artikkel «Jelena Skulskaja: kes kardab Aivad Mäed ehk kuidas muutuvad ajad» vähemalt seitset väidet, mis on Kerese kinnitusel oma sisult valed ja Aivar Mäe au teotavad. Nendes väidetes kirjeldab Skulskaja Mäe tegevust 11 aastat tagasi Vene Teatri juhina, heites Mäele ette ahistavat käitumist.

Aivar Mäed esindav advokaadibüroo Levin OÜ nõuab Skulskajalt seitsme ebaõige faktiväite ümberlükkamist samas ulatuses ja viisil nende avaldamisega. Lisaks nõutakse arvamusartiklis viidatud väidetavalt Aivar Mäe poolt ahistatud isikute nimesid. Nõuete täitmiseks on antud aega kella 17:00'ni 3.07. 2020.aastal. Kui selleks ajaks ei ole nõudeid täidetud, siis ähvardatakse pöörduda kohtusse nii varalise, kui ka moraalse kahju hüvitamise nõudega.

Postimees lisas Jelena Skulskaja arvamusloole Postimehe veebis Aivar Mäe vastulaused ning taasavaldas loo.

Kommentaarid (37)
Copy
Tagasi üles