Talude juures tunglesid huvilised

Postimees
Copy
Näiteks Viljandi vallas asuva Kärma talu (üleval) peremees Andero Tank ütles, et avatud talude päev on põllumeestele kõige parem turundusüritus; «Kui inimene valib poeletilt kaupa, on tal sügavalt ükskõik, millises talus on see toodetud. Kui ta aga käib ise talus ära, saab see toode loo juurde.» Tema ja perenaine Sigrid Häkkinen Tank ootasid kohale neid, keda huvitab loomakasvatus, mesindus ja käsitöö. Saabujad said isegi veistega tõtt vaadata. Veised inimestest end häirida ei lasknud ja ilmutasid nende vastu mõneti väiksemat huvi, kui inimesed nende suhtes.
Näiteks Viljandi vallas asuva Kärma talu (üleval) peremees Andero Tank ütles, et avatud talude päev on põllumeestele kõige parem turundusüritus; «Kui inimene valib poeletilt kaupa, on tal sügavalt ükskõik, millises talus on see toodetud. Kui ta aga käib ise talus ära, saab see toode loo juurde.» Tema ja perenaine Sigrid Häkkinen Tank ootasid kohale neid, keda huvitab loomakasvatus, mesindus ja käsitöö. Saabujad said isegi veistega tõtt vaadata. Veised inimestest end häirida ei lasknud ja ilmutasid nende vastu mõneti väiksemat huvi, kui inimesed nende suhtes. Foto: Elmo Riig / Sakala

Üle Eesti möödus nädalavahetus avatud talude päevade tähe all. Huvi oli suur. Lausa nii suur, et bussid, mis pandi maakondade ekstra huviliste jaoks vahelt sõitma, olid inimesi täis.

Näiteks Viljandi vallas asuva Kärma talu (üleval) peremees Andero Tank ütles, et avatud talude päev on põllumeestele kõige parem turundusüritus. «Kui inimene valib poeletilt kaupa, on tal sügavalt ükskõik, millises talus on see toodetud. Kui ta aga käib ise talus ära, saab see toode loo juurde.» Tema ja perenaine Sigrid Häkkinen Tank ootasid uudistama neid, keda huvitab loomakasvatus, mesindus ja käsitöö. Saabujad said isegi veistega tõtt vaadata. Veised end inimestest häirida ei lasknud ja ilmutasid nende vastu mõneti väiksemat huvi kui inimesed nende vastu.

Esimest korda avas tänavuste avatud talude päeva raames oma taluõue Järvamaal Öötla külas paiknev Kaljusalu talu. Talu perenaise Marge Kaljuste ütlust mööda on tegemist hobitaluga. «Paljud loomad, kes meil elavad, on tegelikult leidnud siit turvakodu,» rääkis ta. Nii on aga taluõuele siginenud väga palju erisuguseid loomi. Seal on muidugi lambaid ja kitsesid, kuid näha saab ka eksootilisemaid loomi nagu kilpkonne, madusid, merisigu ja varaani.
Esimest korda avas tänavuste avatud talude päeva raames oma taluõue Järvamaal Öötla külas paiknev Kaljusalu talu. Talu perenaise Marge Kaljuste ütlust mööda on tegemist hobitaluga. «Paljud loomad, kes meil elavad, on tegelikult leidnud siit turvakodu,» rääkis ta. Nii on aga taluõuele siginenud väga palju erisuguseid loomi. Seal on muidugi lambaid ja kitsesid, kuid näha saab ka eksootilisemaid loomi nagu kilpkonne, madusid, merisigu ja varaani. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles