Michal: näen Parempoolsetes mõttekaaslasi, aga jutule peaksid järgnema teod (3)

Meinhard Pulk
, reporter
Copy
Kristen Michal
Kristen Michal Foto: Eero Vabamägi

Reformierakonna juhatuse liige Kristen Michal kiitis Isamaa-sisese uue ühingu Parempoolsed manifesti ja märkis, et see läheb märgatavalt vastuollu praeguse valitsuse hoiakute ja tegevustega.

Michali kinnitusel on manifestis väga palju sellist, mis meenutab Reformierakonna tüvitekste. «Vabadus, igaühe enda otsustamine, majanduslikult hakkama saamine, jõukuse kasv. Mina tunnen seal ära mõttekaaslaseid ja küsimus on selles, kas see on mõeldud tõsiselt või on pigem poliittehnoloogiline trikk, et minna koalitsiooni läbirääkimiste laua taha ja öelda, et on veel üks tiib Isamaast, kellele tuleb midagi anda. Kui see on mõeldud tõsiselt ja see sama ühendus hakkab jõudu koguma ning nad seetõttu Isamaast ühel hetkel välja arvatakse, siis ma arvan, et Reformierakonda on nad igati teretulnud. Ilma igasuguse arrogantsita.»

Michal esitas küsimuse, mida ühendus edasi teeb. «Kui sa oled mingisuguseid valikuid manifestis tutvustanud, siis sellele peavad järgnema teod ja konkreetsed teod seisnevad kas Isamaa sees või valitsuses millegi ette võtmises. Kuivõrd ma nägin, et (Helir-Valdor) Seeder juba tervitas ühenduse teket ning nende koduleht registreeriti juba mais, siis ma arvan, et see on planeeritud tegevus Isamaa suuna ümberjuhtimisel.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles