Vaata, millised korterid tulevad Tartu DUO Loftidesse

Copy
Foto: DUO Loftid

Tartu vanalinnas on valmimas uudse kontseptsiooniga maja DUO Loftid. 

Rüütli ja Laia tänava nurgal ülikooli lähedal paiknevasse majja tulevad Tartus ainulaadsed loftid ehk läbi kahe korruse kõrguvad korterid.

Loft on suurlinlik väljend korterile, mis asub tööstushoones ja paikneb vähemalt kahel korrusel. DUO Loftid aadressil Lai 29 oli aastakümneid telefonisidejaam kuni see 2019. aastal Scandium Kinnisvara poolt ära osteti ja täielikult restaureeriti.

Lisaks erilistele korteritele on DUO majas kõigile elanikele mõeldud lisaruumid, mis teevad kodus olemisest mõnusa elamuse.

Jõusaal

Ööpäevaringselt avatud majasisene privaatne jõusaal ootab trenni tegema just siis, kui selleks tekib tahtmine ja vaba hetk. Trenniriided saab selga panna oma kodu mugavuses ja vähem kui minutiga oledki trennis.

Jõusaal
Jõusaal Foto: DUO Loftid

Kinoruum ehk multimeediasaal

Õhtust vaba aega on võimalik sisustada privaatses multimeediaruumis sõpradega filmi vaadates või lauamänge mängides. Hollywoodi väärilisi filme ei pea enam arvutist vaatama – suure kinolina elamused saab mugavalt ära vaadata suurelt ekraanilt.

Kinoruum
Kinoruum Foto: DUO Loftid

Üritusteruum

Kui tulemas on suurem tähtpäev või ka meeskonnatöö, saab seltskonna kokku kutsuda üritusteruumi. Korralikuks meeskonnatööks vajalik on ruumis olemas, sealjuures ka väike kööginurk nälja peletamiseks.

Peoruum
Peoruum Foto: DUO Loftid

Kohvik

DUO esimesele korrusele on planeeritud hubane kohvik, kus nälga kustutada ning kiirel hommikul kohvi kaasa haarata.

Kohvik
Kohvik Foto: DUO Loftid

Terrass

Kõigi DUO elanike käsutuses on hoovipoolne Jaani kiriku vaatega päikeseterrass, kus soojade ilmadega päikest võtta ja kohvi nautida.

Terrass
Terrass Foto: DUO Loftid

Pesumasinate ja kuivatitega pesuruum

Et vannitubadesse jääks rohkem vaba ruumi, võib pesumasina ostmise asemel pesu pesta pesuruumis. Kes teab – puhta pesu kõrval võib tulemuseks olla ka uus tutvus.

Uuri maja kohta lähemalt www.duoloftid.ee

Copy
Tagasi üles