TV3: viis noormeest autos ja ei kedagi roolis

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Võru politsei asus läinud öösel peatama üht autot, hüppas seda roolinud alles alaealine, kuid juba paadunud liiklushuligaan sõidu ajal tagaistmele ja tegi näo, et ei tea, kes roolis oli.


15. jaanuari öösel kella 00.30 paiku märkasid patrullpolitseinikud Kreutzwaldi tänaval sõitmas avariitunnustega Mazdat, vahendasid TV3 «Seitsmesed uudised».

Patrull andis peatumise märguande, kuid auto koheselt ei peatunud.

Politseinike üllatus oli suur, kui auto juurde minnes selgus, et roolis ei olnud kedagi ja autos oli viis noormeest.

Kui politsei palus autosolijatel välja tulla, et juhi suhtes selgusele jõuda pani üks neist jooksu. Politsei sai aga noormehe kohe kätte.

Hilisema menetluse käigus selgus, et roolis olnud noormees ronis sõidu ajal tahaistmele, et mitte «olla roolis» kuna politsei tuvastas tal üle ühe promillise joove.

Tegu oli politseile vana tuttava 17-aastase noormehega, kelle paturegister on suur ja lai. Siiski pakkus noormees üllatuse kohtus, kus ei suutnud pisaraid tagasi hoida.

Võru kohtumajas määrati poisile eile pärastlõunal karistuseks 14-päevane arest, mida noormees kohe kandma pidi asuma.

Poissi on alates 2007. aastast liiklusrikkumiste eest rahatrahvidega karistatud kümnel korral. Tasunud on ta neist kaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles