Ei ühtegi pealelööki raami. Vassiljev: me polnud ohtlikud

Ville Arike
, reporter
Copy
Ohtlik olukord Eesti värava all. Henri Järvelaid (vasakul) ei jõua Saba Lobžanidze (nr 23) sööstu takistama, kuid väravavaht Karl Jakob Hein seisab õigel kohal.
Ohtlik olukord Eesti värava all. Henri Järvelaid (vasakul) ei jõua Saba Lobžanidze (nr 23) sööstu takistama, kuid väravavaht Karl Jakob Hein seisab õigel kohal. Foto: Raul Mee

Null pealelööki väravaraami. Null väravat. Kolm pealelööki kokku. Eesti jalgpallikoondis kaotas Rahvuste liiga uue tsükli avamatšis kodus Gruusiale küll ainult 0:1, kuid tegelikult oli mäng külaliste kontrolli all rohkem, kui tulemus näitab.

Toimunu võttis hästi kokku Eesti koondise kapten Konstantin Vassiljev. «Me ei suutnud olla ohtlikud. Gruusia kaitsjatel polnud päris puhkepäev, väravavahil aga küll. Vahepeal vajusime nii alla, et ei jõudnudki ette joosta. Sellest tuli ka pallikaotusi. Teisel poolajal suutsime kahel kolmandikul tegutseda palliga julgemalt ja kvaliteetsemalt, kuid viimasel kolmandikul ei teinud õigeid otsuseid,» rääkis 36-aastane keskväljamees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles