Kas oleks aeg turgutada oma tervist ja välimust vitamiinide abil!?

Copy
Foto: Shutterstock

Lisaks muudele ilutoodetele leiab ismile.ee tootevalikust ka Skandinaavia ühe tuntuima vedelate toidulisandite ja vitamiinide tootja Swedish Nutra. Nende kala kollageen, hüaluroonhape ning paljud teised on Euroopas võitnud kõrgeid auhindu. Miks? Nende eesmärk on luua võimalikult looduslike tooteid, mis parandaksid tervist nii naistel, meestel kui ka lastel. Ismile.ee lehelt leiab vitamiine ka lastele aga ka näiteks akne raviks mõeldud toidulisandid. 

Foto: iSmile.ee

Milles seisneb nende hea omadus? Swedish Nutra pakub vedelal kujul vitamiinijooke, mida on kerge manustada (iga päev üks lonks) aga ka teaduslikult on tõestatud, et vedelal kujul vitamiinid ja toidulisandid imenduvad meie kehasse kiiremini ja on efektiivsemad. Keha ei pea eraldi seedima tabletti või kapslit, et saada sealt vajalikud ained kätte. 

Swedish Nutra toodete suureks plussiks on ka see, et nende IU sisaldus on igas pudelis väga suur. Mis see IU on? IU tähistab rahvusvahelist ühikut, mida kasutatakse ravimite ja vitamiinide mõõtmiseks tootes. See tähendab, mida suurem on IU seda rohkem on tootes kasulikku ainet.

Foto: iSmile.ee

Näiteks meie kõige populaarsemad tooted kala ja loomne kollageen. Nende kollageeni sisaldus tootes on 10 000 IU. Mida rohkem kollageeni seda parem. Tänu kollageenile jõudsidki Swedish Nutra tooted meie e-poodi. Oleme ise suured kollageeni tarbijad. Kollageen parandab meie naha elastsust, lükkab edasi naha vananemist aga on ka väga oluline liigeste ja kõõluste töö jaoks. Väga raske on Eestis leida suure IU-ga kollageeni. Kuni leidisme Swedish Nutra vitamiinid. Tellisime need prooviks ja tänu nende mugavale kasutamisele said need kohe lemmikuks. 

Swedish Nutra pakub ka näiteks vitamiinid naistele ja meestele. Toetavad keha kiire elutempo juures, aitavad võidelda stressiga täna B-vitamiini sisaldusele, toetavad ainevahetust, nahka, küüsi ja juukseid. 

Sügiseti veel üks väga populaarne vitamiin on C+D vitamiin. Mis toetab immuunsüsteemi ja tervist üldiselt. Lisaks C ja D vitamiinile sisaldab ka tsinki, mis on viiruste leviku ajal väga oluline vitamin kaitsmaks teie tervist.

Foto: iSmile.ee

Veel üheks suureks immuunsuse turgutajaks ja tervise parandamiseks on soovituslik teha paar korda aastas probiootikumide kuur. Ligi 70-80% immuunsüsteemi rakkudest elab seedetraktis ja just neid immuunrakke probiootikumid toetavadki.

Kogu meie e-poest leiatavate toidulisandi valikuga saate tutvuda ismile.ee.

Copy
Tagasi üles