Südamete võitmise saladused

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Riina Põldroos ning Hearts Fine Jewellery näitasid südameid sulatavaid siidkleite ja luksuslikke käepalumise juveele.
Riina Põldroos ning Hearts Fine Jewellery näitasid südameid sulatavaid siidkleite ja luksuslikke käepalumise juveele. Foto: Maksim Toome

Millised salarelvad panevad naised sulama? Siid ja juveelid. Aga see kõlab lihtsamalt, kui tegelikult on. Õnnestumiseks on vaja ka armastust, oskusi ja peent tunnetust. Riina Põldroos ja Hearts Fine Jewellery näitavad teed.

Olgem siiski ausad, ükskõik kui kauni kleidi või kallite ehete kohaletoomisega suvaline kährik veel kuningapojaks ei muutu. Aga kui sul on kuninglikud maneerid, oskus naist näha ja tema emotsioonidest hoolida, ka piisavalt julgust, võid saavutada kõik ning rohkemgi veel siidile ja briljantidele sentigi kulutamata. Armastust osta ei saa. Kuid vaevalt leidub ka naist, kellele ilu ja hellitamine vastukarva oleks.

Riina Põldroos
Riina Põldroos Foto: Maksim Toome

Võlukunsti meister moes

Eesti moeelus on Riina Põldroos kahtlemata üks neist meistritest, kes valdab võlumise kunsti kõige peenemalt. Tema voogavad siidid ja aplitseeritud sametid, muinasjutulised motiivid koos põhjamaise rafineeritusega, näiline õrnus ja teraskõva täpsus on teinud temast ühe armastatuma disaineri ning tänavuse Kuldnõela nominendi. Mida Riina Põldroosi puhul veel oodata? Sügavaid, rikkalikke ja samas kirglikult julgeid värve. Ning kes oskab tänase päevani 1930ndate filmidiivade sihvakat siredust võimendavaid keerukaid diagonaallõikeid valitseda, töömahukaid drapeeringuid figuuril just õigesse paika sättida ning kaunistada nii peene tundlikkusega, et kleidi kroonijuveeliks jääb ikka ja alati selle kandja? Ikka ja ainult Põldroos.

Hearts Fine Jewellery
Hearts Fine Jewellery Foto: Maksim Toome

Hollywoodi staaride juveelid

Sel sügisel lõi Põldroos käed Hearts Fine Jewellery meeskonnaga. Ehmatavalt kallid ehted ja meisterlik Eesti moekunst olid kui armastus esimesest pilgust. Ja pole liialdus öelda, et nii luksuslikku moe-show’d pole siin kandis veel nähtudki. Kalleim ehe, mida modelli kaelas näha sai, oli 16-karaadine 49 000 eurot maksev teemantkaelakee. Kalleim sõrmus, millega kätt paluma minna, maksab 35 000 eurot. Kleitidega kokku liites toodi publiku silmade ette ligi veerandi miljoni väärtuses ilu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles