Koroonadetektiivid ajavad jälgi, kuidas kuri tõbi levib

Villu Päärt
, reporter
Copy
Terviseameti Lõuna regiooni töötajad, kes märtsist alates koroonahaigetele helistanud. Tagant vasakult Janne Nurme, Agne Allas, Marii Mikk, Tiia Luht, Eleri Pastak.
Ees vasakult: Kaili Luik, Egle Heinonen ja Kaja Laursoo.
Terviseameti Lõuna regiooni töötajad, kes märtsist alates koroonahaigetele helistanud. Tagant vasakult Janne Nurme, Agne Allas, Marii Mikk, Tiia Luht, Eleri Pastak. Ees vasakult: Kaili Luik, Egle Heinonen ja Kaja Laursoo. Foto: Margus Ansu

Terasel ilmel loendab pilk kalendrilehel kuupäevi. Terviseameti Lõuna regiooni juht Tiia Luht arvutab, millal saabub hetk, mil võiks rahus öelda, et MM-ralli Lõuna-Eestis ei toonud kaasa koroonaplahvatust. Millalgi uue nädala keskpaigas. Praegu ta veel ei tea. Sütik tiksub.

Kolmapäeva hommik, mil avalikkus saab sõnumi, et rallipass number kuue omanikud peaks oma tervist hoolikalt jälgima. Esimene Rally Estonia pealtvaataja on andnud positiivse koroonaproovi.

Neid inimesi võis passiga number kuus olla raja ääres tuhande ringis, lisaks piletikontrollid, parkimiskorraldajad ja need, kes käisid ja manitsesid, et mask peab kogu aeg ees olema.

«Julia, ma usun, et sa said täna öösel magada ega olnud väga närvis, et see asi võib edasi minna?» küsib Luht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles