Tallinna linnavalitsus hüvitab lapsehoiuteenust 106,60 euro ulatuses

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tallinna linnavalitsus kavatseb kehtestada kolmapäevasel istungil alanud aasta lapsehoiuteenuse hüvitise määraks 106 eurot ja 60 senti kuus lapse kohta.

Tallinna lapsehoiuteenuse rahastamise korra kohaselt on hüvitise määr ühe lapse kohta võrdne lasteaedadele makstava summaga ühe lapse kohta kuus.

Mullu 1. märtsist maksab Tallinn hüvitist 100 protsenti selle määrast, kui lapsehoiuteenuse eest on tasutud summas, mis on hüvitise pooleteisekordse määraga võrdne või sellest suurem. 50 protsenti hüvitise määrast maksab linnavalitsus siis, kui lapsehoiuteenuse eest on tasutud summas, mis on hüvitise määraga võrdne või sellest suurem, kuid väiksem hüvitise pooleteisekordsest määrast.

Koolieelse lasteasutuse koha arvestuslikuks maksumuseks alanud aastal on 1279 eurot ja 20 senti aastas ehk 106 eurot ja 60 senti kuus ja Tallinna linna eelarves on lapsehoiuteenuse hüvitiste maksmiseks käesoleval aastal 744 985 eurot.

Määrus jõustub 23. jaanuaril ja seda rakendatakse tagasiulatuvalt 1. jaanuarist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles