Terrassiklaas pakub kaitset ja soojust

Copy
Foto: Lümico OÜ

Suvine soojus on selleks aastaks läbi ja terrassihooaeg peab ootama uut aastat. Kuidas siis sügis-talvisel ajal oma terrassi külmade tuulte ja lehede ning lume eest kaitsta? Lümico pakub elegantset lahendust.

Sügise saabudes vajuvad unustusse mõnusad hommikukohvid ning õhtused grillimised terrassil. Samal ajal, kui koduomanikud ise tuppa sooja poevad, teevad jahedus ja niiskus terrassilaudadele ja sinna jäänud mööblile kurja. Terrassiklaasid aitavad võtta viimast ka jahedal perioodil ning kaitsevad seda väliskeskkonna eest. Kergesti paigaldatavad ja eemaldatavad klaasid annavad omanikule kontrolli oma terrassi heaolu üle.

Terrassiklaasid on koduomanikule abiks igal aastaajal. Suvel pakub see efektiivset mürakindlust või kaitset vihma eest soojal suveõhtul. Sügisel hoiab klaassüsteem terrassilt eemal langevad lehteded ning jahedad tuuled muidu veel mõnusa terrassiilma puhul. Talvel hoiab klaas terrassi puhta lumevaiba eest. Kevadel annavad terrassiklaasid võimaluse minna juba esimeste soojemate päikesekiirte saabudes terrassile kohvi nautima. Klaasiga ümbritsetud terrasse hoiab paremini sooja ning kaitseb ka terrassimööblit niiskuse eest.

Foto: Lümico OÜ

Mitte vaid kaitsemüür

Klaasid ei moodusta pelgalt kaitsemüüri terrassile, aga pakuvad ka silmailu. Klaas on elegantne lahendus igasse kodusse, muutes selle hetkega silmapaistvamaks. Lähtudes oma kodu iseloomust ja disainist, on võimalik valida terrassi ümbritsema raamiga või raamita klaas. Minimalistlik raamita klaassein on kui silmamoonutus – esmapilgul ei saa arugi, et terrassi miski ümbritseb. Mõlemal juhul on võimalik avada terrassiklaas osaliselt või täielikult. Nii saab end ka soojematel sügisõhtutel terrassil istudes jahedate tuulte ning ka valise müra eest kaitsta. Ning mis Eesti kliimas veelgi toredam – tüütud putukad jäävad klaasi taha!

Foto: Lümico OÜ

Raamideta terrassiklaasid paigaldatakse ülemisele ja alumisele siinile ning klaasid on ilma vertikaalsete profiilideta. Lümico eelis konkurentide ees on just see, et nende süsteem ei ripu pelgalt ülemistel rullikutel, vaid kuullaagritel rullikud liiguvad nii üleval kui all. See tagab stabiilsema ja sujuvama klaaside liikumise. Ühe paneeli kohta on neli rullikut – 2 üleval ja 2 all, mistõttu saab Lümico klaasimist teostada ka keerulisemate terrasside puhul ja klaasist varikatustega (korter)majades.

Lümicost leiab suure valiku aknaid, uksi ja alumiiniumklaassüsteeme. Pikaajalise rahvusvahelise kogemusega spetsialistid aitavad leida sobiva lahenduse igasse kodusse. Lümico OÜ kontorid, kus näidistega võimalik tutvuda, asuvad Tallinnas, Mustamäe tee 5C ja Tartus, Soola 3.Vaata rohkem infot www.lumico.ee.

Copy
Tagasi üles