Tarmo Pikner: tere tulemast Saaremaale, aga mitte praegu! (1)

Tarmo Pikner
Copy
Tarmo Pikner
Tarmo Pikner Foto: Erik Prozes

Kolumnist Tarmo Pikner kirjutab sellest, et siseturistid ei peaks praegusel ajal Saaremaad külastama. Turistid toovad pahaaimamatult endaga kaasa ka viiruse.  

Jah, Saaremaale lendab nüüd suurem lennuk. Mitte suur, aga eelmistega võrreldes ikkagi päris lennuk, sest viimane oli mängulennuk, millega maanteeamet mängis saarlaste närvidel. Väga tore, et tulijaid mahub rohkem. See asjaolu ei peaks aga sundima uudishimulikke lendama saarele, et kaeda, kuidas Saaremaal on suudetud hoida superviirus suhteliselt eemal ja kuidas õnnestub saarlastel hakkama saada – noh, enam-vähem.

Ütlen kohe ja selgelt: ärge praegu tulge, ärge maskeeruge siseturistideks ja ärge mängige saarlaste närvidel! Me saime oma koslepi kevadel kätte. Aitab Milano tegemisest! Meid rahustati nagu tavaliselt, juriidiliselt, JOKKilt: kõik on kontrolli all, olge mureta! Missuguse kontrolli all? Kes kontrollib viirust? Isegi kõikvõimas raha ei kontrolli enam viirusi, rääkimata Donald Trumpist või Boris Johnsonist. Kas pole juba selge, et tapjaviirus ei allu kellegi kontrollile?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles