Genka NBA soovitus pühapäevaks Clippers vs Bucks, kus vastamisi on mõlema konverentsi kolmandad

OlyBet
Copy
Foto: Erakogu

Kõvad satsid ja peaks tulema põnev mäng! Vastamisi on mõlema konverentsi kolmandad võistkonnad, rääkis Genka, kes NBA hooajal silma peal hoiab ning LA Clippers vs Milwaukee Bucks mängu vaadata soovitab.

“Ootan Clippersi ilusat mängu, mis lõppeb võiduga,”- rääkis Genka. “Muidugi ka seda, et kõik põhimehed mängiks. Vigastused on kõige vastikum paratamatus, mis on keeranud tuksi tulemusi ja terveid hooaegasid ja karjääre.”

LA Clippers vs Milwaukee Bucks mängus on põhimehed Giannis Antetokounmpo, Kawhi Leonhard ja Paul George, kes tulemuse otsustavad. Liigas ei ole Genka sõnul mitte kellegil täna rohtu Giannise vastu ja ta teeb väljakul suuremal määral, mida tahab. Hea meel on näha, et Paul George on muutunud stabiilsemaks, sest eelmise hooaja "mullis" maadles ta oma ebakindlusega ikka kohutavalt, analüüsis Genka.

Clippersil on hooajal läinud siiani hästi. Nad on kogunud endale võidurekordi 22-9. Meeskonna pikaaegse fännina on Genka nende hooajaga rahul. kuigi on kaotatud mänge, mida oleks kindlalt pidanud võitma. “Kogu aeg on nagu mingi ebakindlus sees, iga mängu eel. Rosteris oleks ikka kuidagi vaja mingid parandused teha. Üks korralik PG kuluks ära. Olles ise suur Serge Ibaka fänn, arvan siiski, et tema kõrvale oleks vaja ühte korraliku tsentrit. Näiteks Drummond Cavaliersist, “pakkus Genka ja lisas, et siis saaks rahulikumalt iga mängu vaadata.

Clippersile on vastaseks Milwakuee Buck, eesotsas kahe meetri ja üheteist sentimeetrine Giannis Antetokounmpo, üks pühapäevase mängu põhitegija. Bucks on siiani sel hooajal võitnud kokku 17 mängu ja kaotanud 13 ning on konverentsi kolmas.

“Kuigi mulle Bucks üldse ei meeldi, siis on seal lahedaid tüüpe, kellele kaasa elan,”- lisas Genka, kes on öelnud, et NBA teevadki põnevaks mitte niipalju meeskonnad, vaid tüübid, duod ja triod, kes mängus esile kerkivad.  “Jrue Holiday on väga lahe mängija ja loodan platsil näha ka Giannise nooremat venda Thanasist, kes just tihti väljakule pikalt ei saa. Kindlasti ei saa unustada Middletoni, kes mulle üldse ei meeldi, aga kes on sellegi poolest üks Bucksi võtmemehi.”

LA Clippers vs Milwaukee Bucks mängu tulemust on raske ennustada. “Kui Clippersil kõik jookseb, siis paneks panuse Clippersi peale,” - lisas ta.

NBA ametlik spordiennustuse partner on OlyBet. See tähendab, et Eesti fännid saavad infot ülekannete kohta ja panustada oma lemmikutele Olybet NBA spordiennustuse portaalis.

Tähelepanu, tegemist on hasartmänguga.

Copy
Tagasi üles