Genka NBA All Stars kohta: tulemusele mitteorienteeritusest tulenev mängupinge

OlyBet
Copy
Foto: Erakogu

Mis sest, et seal tehakse pulli. Mitte muidugi alati. Puudub see tulemusele mitteorienteeritusest tulenev mängupinge, siis NBA All Stars on alati lahe, rääkis Genka. Spordiennustus sellele mängule vajab pigem puhast fänlust, kui faktitundmist.

NBA hooaega poolitav All Stars mängu ennustus on fännide jaoks puhas lõõgastus. “Mängu tulemus on suva,” on Genka kindel. “Aga pööran tähelepanu, et see aasta on samal päeval mänguga pealtpaneku võistlus, osavusvõistlus ja kõige huvitavam asi minu meelest, kolmesevõistlus.”

Kuna idaks ja lääneks jagamist enam ei ole, siis on satsid ja mängud tasavägisemad. “Seal on koos ikkagi kõige kõvemad vennad, kes näitavad, et inimesed oskavad lennata ja õhus püsida. Maailma top- atleedid,” märkis ta ja lisas, et äsja avaldatud kolmesevõistluse nimekirjas on näiteks Stephen Curry see mees, kellele panustaks. Nii mõnigi ainult kolmeseviskaja on seekord väljas ja võistlus tänavu vaid nende vahel, kes All Stars mängus.  

Genka rääkis, et hiljuti All Stars süsteem muutus. Kui vanasti valisid fännid põhiviisiku ja treenerid ülejäänud seltskonna, siis 2018. aastast on süsteem selline, et lisaks fännidele valivad staare sinna nii fännid, praegused mängijad kui ka meedia.

All Stars mänguga võib öelda, et hooaeg on poole peal ja võib teha vahekokkuvõtteid. Genka sõnul on läinud suhteliselt ootuspäraselt, kuid tal on kahju, et osad ägedad mängijad on hooaja lõpuni väljas, näiteks Spencer Dinwiddie Brooklyn Netsist, Klay Thompson Golden State Warriorsist ja Markelle Fultz, Orlando Magic mängija. 

Tänavuse hooaja üllatus on Genka jaoks see, et Dallas Maverics ei saa oma asjadega hakkama. Eelkõige ei näita Kristaps Porzingis sageli neid mänge, millega NY Knicksis viimasel aastal silma paistis, superstaari mängu. Üllatavaks peab Genka veel seda, et Washington Wizards hooaja algus suht ebaõnnestus. Meeskond, kus on kaks superstaari, Bradley Beal ja Russell Westbrook, lootustandev jaapanlane Hachimura ja palju häid rollimängijaid. “Alles nüüd on suudetud oma mäng käima saada. VIimasest kümnest mängust 7 võitu. Sama Pelicansiga. Playoffi meeskond, kes playoffi vääriliselt ei mängi,” lisas Genka.

NBA ametlik spordiennustuse partner on OlyBet. See tähendab, et Eesti fännid saavad infot ülekannete kohta ja panustada oma lemmikutele OlyBet NBA portaalis.

Tähelepanu, tegemist on hasartmänguga.

Copy
Tagasi üles