Värskes Arteris Juhid, kes keelduvad vigu tunnistamast ja lapsed, kes keelduvad söömast (2)

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy

Selle nädala Arteri heidab pilgu sellele, mis Eesti kodudes toimub. Laste hulgas teeb laastamistööd eluohtlik soov olla võimalikult peenike. Kuid kuhjuvatele kodutöödele leidub õnneks nüüd lahendus!

«Kõik tänased probleemid on eilsed lahendused,» ütleb Simmo Saar mõtlikult. «Midagi oleme teinud, et siia jõuda. Ja kõik hoiakud tulevad ülevalt alla – soovides midagi parandada, tuleb riiklikul tasandil head eeskuju näidata.»
«Kõik tänased probleemid on eilsed lahendused,» ütleb Simmo Saar mõtlikult. «Midagi oleme teinud, et siia jõuda. Ja kõik hoiakud tulevad ülevalt alla – soovides midagi parandada, tuleb riiklikul tasandil head eeskuju näidata.» Foto: Madis Veltman

Arteri kaanelugu räägib ilma poliitiliselt pehmendava filtrita sellest, mis koroonarindel tegelikult toimub. Terviseametist vallandatud kommunikatsioonijuhi Simmo Saare sõnul meenutab vaktsineerimine Eestis nõuka-aja trügimist, juhid vigu ei tunnista ja nende hinda makstakse inimeludes. „Kuidas saab vastutust mitte võtta, kui see kõik juhtus teie vahetuse ajal?“ küsib Saar.

See nädal on pühade päralt. Arter käis Eesti kõige konservatiivsemas kirikus ning avastas paljugi hämmastavat. Kriisiajal on kogunemised keelatud, kuid see ei näi laienevat kõigile.

Fotod on valitud Tiina Sildre lihavõttealbumist. Kevadine meeleolu on loodud ajatatud lillede ja ajalooliste, põlvest põlve pärandatud nõude abil. Tähtsal kohal on pastelses gammas lihavõttemunad – värvitud munad ei pea sugugi olema karjuvalt kirevad!
Fotod on valitud Tiina Sildre lihavõttealbumist. Kevadine meeleolu on loodud ajatatud lillede ja ajalooliste, põlvest põlve pärandatud nõude abil. Tähtsal kohal on pastelses gammas lihavõttemunad – värvitud munad ei pea sugugi olema karjuvalt kirevad! Foto: TIINA SILDRE

Mida panna lihavõttelauale? Lia Virkus soovitab lihtsaid, maitsvaid ja värviküllaseid roogi. Kodu kaunistamisel on sel aastal rohkem jumet kui tavalisel aastal – see on tõeline teraapia, mis aitab tuju tõsta ja enda ümber uusi värskeid ja positiivseid emotsioone luua.

Kõigest sellest ja paljust muustki põnevast saate lähemalt lugeda juba selle nädala Arterist!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles