Asutati Eesti relvaomanike liit, relvaomanike õigused saavad kaitse (1)

Henry-Laur Allik
Copy
Eesti Relvaomanike liit hakkab esindama nii jahimehi, laskesportlasi kui ka inimesi, kes on relva soetanud turvalisuse tagamiseks.
Eesti Relvaomanike liit hakkab esindama nii jahimehi, laskesportlasi kui ka inimesi, kes on relva soetanud turvalisuse tagamiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

14. aprillil asutati kõiki relvaomanikke ühendav Eesti relvaomanike liit(ERL), mis hakkab kaitsma relvaomanike õigusi ja arendama Eesti relvakultuuri. Liidu liikmeks saavad astuda nii jahimehed, laskesportlased kui inimesed, kes on relva soetanud turvalisuse tagamiseks või kellel on huvi relvakultuuri arendamise vastu.

Eesti relvaomanike liidu (ERL) asutasid Andres Rand, Hillar Põldmaa, Pavel Nordberg, Rene Toomse ja Vootele Voit, kes kõik kuuluvad ka mittetulundusühingu juhatusse. Liidule hakkab kommunikatsiooni tegema Terviseametist vallandatud Simmo Saar, kes

Eesti relvaomanike liidu asutasid Andres Rand, Hillar Põldmaa, Pavel Nordberg, Rene Toomse ja Vootele Voit, kes kõik kuuluvad ka mittetulundusühingu juhatusse. Liidule hakkab kommunikatsiooni tegema terviseametist vallandatud Simmo Saar, kes on ühtlasi ka ise relvaomanik ja liidu tegevliige. Saar liidust palka ei saa.

«Eestis ei ole siiani olnud sellist organisatsiooni, mis esindaks kõiki relvaomanikke. On olemas jahimehed, laskesportlased, aga relvaomanike liit on nüüd selline organisatsioon, mis ühendab kõiki, sealhulgas ka neid, kes on relva endale otsustanud soetada näiteks enese ja vara kaitseks,» rääkis Saar.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles