CITIC Telecom CPC DataHouse@Tallinn

Copy
Foto: CITIC Telecom CPC

Citic Telecom CPC DataHouse@Tallinn paikneb Tallinnas, mis on Balti riikide tehnoloogiakeskus ning hea tugipunkt Põhjamaade turu avastamiseks ja kiirete idasuunaliste ühenduste loomiseks. Välisinvestorite jaoks on Eesti üha atraktiivsem maa, mida tuntakse e-riigi ja e-residentsuse projekti järgi ning mille tehniliselt taibukat tööjõudu hinnatakse. Meie andmekeskusel on kohalik klienditugi ja 99,9% SLA, et saaksite keskenduda oma ettevõttele, sel ajal kui meie kanname hoolt teile tähtsate IT-süsteemide eest ja aitame teil digitaliseerumisega kaasas käia.

Meie Tallinna andmekeskuse eelisteks on maailmaklassi taristu ja laitmatu valik ühendusvõimalusi. CITIC Telecom CPC Läänemere kaabel pakub väikese latentsusajaga ühendust Soome ja Rootsiga ning edasiühendusi rohkem kui 140-sse rahvusvahelisse võrgusõlme, 18-sse pilvandmetöötluskeskusesse ning 30-sse andmekeskusesse 130-s riigis.

DataHouse@Tallinn pakub lisaks tavalisele võrdsidumisteenusele, seadmehaldusele ning majutus teenustele kõike muud, mida ettevõtted vajavad kiiremaks digiüleminekuks – kiireid turvalisi väikese latentsusajaga ühendusi ettevõtte üksuste vahel, pilvandmetöötluslahendusi ning lõimitud IKT-lahendusi.

Ühenduvus

Meie andmekeskusi toetab CITIC Telecom CPC privaatne magistraalvõrk, mis vastab telekommunikatsioonitaristu standarditele ja tagab ühenduse teiste andmekeskustega kõikjal maailmas. Meie maailmaklassi andmekeskuseteenused, efektiivne taastevõimekus ja kiire piirkonnaülene pilveteenuste juurutamine tuleb kasuks klientide konkurentsivõimele.

Andmekeskuse asukoht

CITIC Telecom CPC andmekeskus on Tallinna lennujaamast kõigest 15 min autosõidu (7,3 km) kaugusel.

Andmekeskuse rajatis

Tallinna andmekeskuse projekteerimisel järgiti Tier II standardit ja kõigi kriitiliste süsteemide 2N-liiasuse nõuet, et teenuste töökindlus oleks tagatud. Keskkonnateadliku ettevõttena oleme teinud kõik võimaliku, et tegutseda keskkonnasäästlikult. Meie keskuses on kasutusel keskkonnasäästlikud tulekustutusained (INERGEN või FM200). Meie andmekeskuste praegune PUE on 1,75.

• 600 m² põrandapinda • Modulaarne liiasustega lahendus

• Tehnikud kohapeal

• ISO 27001 ja ISO 9001 klassifikatsioon

• Võimsustarve 350 kW

• Varutoiteks UPS ja diiselgeneraator

• Jahutusvõimsus 400 kW, projekteeritud kasutustegur N+1

• Kuuma-/külmaõhukoridorid, suletud kuumaõhukoridor

• CRAH-seadmed: Emerson / Denco / Tecnair / Uniflair / York

Võrgulahendused ja tehniline taristu

Operaatorneutraalne Tallinna andmekeskus pakub valmislahendusi igat tüüpi ettevõtete vajadustele. Pakume telekommunikatsiooni-, andmekeskuse- ja IT-lahendusi hõlmavaid teenuseid: seadmemajutus, hallatav hostimine, eraldatud serveriruum, otseühendus internetiga (DIA), virtuaalne privaatvõrk (MPLS/L2VPN), pilvandmetöötlus (IAAS) ja äriteenused. Oleme välja töötanud plaanid erandolukordadeks ja talitluspidevuse tagamiseks suurõnnetuse puhul.

Järgime andmekeskustele kohaldatavaid rahvusvahelisi standardeid ning meie võrguühendused on kaitstud liiaste ühenduste, elastsete toitelahenduste ja jahutussüsteemidega. Täidame kõiki andmekeskuste ohutuse ja turvalisuse eeskirju.

Varutoide ning liiane ühendus elektrivõrguga

Andmekeskusel on mitu sõltumatut ühendust elektrivõrguga koguvõimsusega 1,3 MW. Varutoiteallikatena on kasutusel liiased UPS-id 2N-konfiguratsioonis. UPS-ide akud tagavad seadmete toite juhul, kui nii pea- kui ka varutoiteühendus peaks katkema. Väga ebatõenäoliseks olukorraks, kui elektrivarustus peaks katkema pikemaks ajaks, on paigaldatud diiselgeneraator, mis võimaldab andmekeskust sõltumatult elektrienergiaga varustada piiramatu aja vältel.

Turvalisus

Serverid ja rakendused on iga ettevõtte jaoks elulise tähtsusega. Teie IT-ressursside füüsiline, administratiivne ja tehniline kaitse meie andmekeskustes vastab akrediteeritult turbestandarditele ISO 27001 ja ISO9001. Andmete turbamiseks kasutatakse nii eri- kui ka üldotstarbelisi tulemüüre, võrgu- ja hostipõhiseid tõkke- ja tõrjetarkvarasid ning turvalisi krüpteeritud VPN-e.

Operaatorneutraalsed liiased ühendused

Meie rajatistes paiknevad operaatoriseadmed pakuvad kiudoptilisi rahvusvahelisi, piirkondlikke ja kohalikke ühendusi. Meie valikus on väga erinevaid andmeteenuseid ja liiaseid ühendusi meie andmekeskuste peamiste võrgusõlmedega, mis tagavad katkestusteta võrguühenduse.

Läbipaistev tegevus

CITIC Telecom CPC tegutseb läbipaistvalt ning järgib teabe avaldamisel USA ja teiste riikide norme, sh GDPR. Aitame ka oma klientidel rahvusvahelisi eeskirju täita, tehes vajalikud tugidokumendid neile kiiresti kättesaadavaks. Meie ettevõte on registreeritud ja omab kõiki vajalikke litsentse andmekeskuse- ja ühenduvuslahenduste pakkumiseks kõigis riikides, kus me tegutseme, sh EL-is, Venemaal ja Hiinas.

CITIC Telecom CPC

www.citictel-cpc.com

Võtke ühendust:

Üldtelefon: +372 622 33 99

Müügitelefon: +372 622 33 60

Copy
Tagasi üles