Halonen: väga varsti hakkab Eestil Soomest paremini minema

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarja Halonen
Tarja Halonen Foto: Margus Ansu / Postimees

Soome president Tarja Halonen rääkis ETV saates «Kahekõne», et kui Eesti inimesed ühendavad oma loomingulisuse teadmistega tehnoloogiast, võime saavutada enamatki kui Soome.

«Olete olnud meist edukamad mitmetel rahvusvahelistel kultuuriüritustel, sest olete väga loomingulised,» tunnustas Halonen. «Kui panete kokku selle, mida teate uuest tehnoloogiast, hariduse väärtustamise ja kogu oma loovuse, siis võite saavutada palju enamat, kui meil on.»

«Ma arvan, et väga varsti läheb teil paremini igas sektoris, paljudel juhtudel on see nii juba praegu. Me võime teid tulevikus veidi kadestamagi hakata, aga see on isegi hea, kui mõjub mõlemale poolele positiivselt,» rääkis Halonen.

«Loovust teil on, läheb veel natuke aega,» ütles Soome president ja kinnitas, et Eesti integratsioon Euroopasse on olnud väga edukas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles