Reportaaž Lasnamäe kaubakeskuses jäi vaktsiinita juba kell üks päeval

Toomas Kask
, Saatejuht
Copy
Risto Laur ütles, et vaktsiinita ei pruugi jääda mitte vaktsiinipuuduse, vaid selle tõttu, et kliinik pakub ka muid teenuseid, mistõttu ei jõuta kõiki soovijaid kiiresti ära pookida.
Risto Laur ütles, et vaktsiinita ei pruugi jääda mitte vaktsiinipuuduse, vaid selle tõttu, et kliinik pakub ka muid teenuseid, mistõttu ei jõuta kõiki soovijaid kiiresti ära pookida. Foto: Konstantin Sednev

Meditsiinikeskus Confido vaktsineerib ilma eelregistreerimata alates eilsest Lasnamäe Centrumi kiirkliinikus, pakkudes ühedoosilist Jansseni vaktsiini. «Oleme garanteerinud vaktsiinide olemasolu suurusjärgus sada doosi päevas,» sõnas Postimehele Confido tegevjuht Risto Laur. Lasnamäe kiirkliinikus jäid huvilised eile vaktsiinita juba varajasel pärastlõunal.

Viimati oli erameditsiin kaasatud vaktsineerimisse tänavu lihavõttenädalavahetusel toimunud vaktsineerimistalgutel. Postimees käis Lasnamäe Centrumi kiirkliinikus uurimas, kuidas kulgeb katse number kaks. Järjekorda oli märgata juba kaugelt.

Sirgel sammul kiirustas keskuse välisukse poole maskiga noormees, kes soovitud kaitsesüsti ei saanudki. Näokatte tõttu jäi pikemat kasvu Gert kohe silma, sest rohkem maskikandjaid poes ei silmanud. «Vaktsiinid on siin kuidagi ootamatult otsa saanud. Tundub, et nõudlus oli suurem, kui nad eeldasid,» laiutas ta käsi, lisades, et broneerimisel oli esimene vaba aeg alles järgmiseks esmaspäevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles