PROTO avastustehas avab kaheks päevaks vaktsineerimispunkti

BNS
Copy
Vaktsineerimine
Vaktsineerimine Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

PROTO avastustehas avab reedel ja laupäeval vaktsineerimispunkti, kus on kõigil huvilistel võimalik end vaktsineerida ka ilma eelregistreerimiseta.

Avastustehase juhi Ott Sarapuu sõnul kingitakse lisaboonusena perepääse, mida saab kasutada kohe või kuni aasta lõpuni. «Kutsun üles kõiki ettevõtteid mõtlema ja tegutsema, mida nemad saavad teha vaktsineerimise kiirendamiseks,» lisas Sarapuu.

Eestis saab ennast vaktsineerida vaktsineerimiskeskustes, haiglate vaktsineerimispunktides, apteekides, vaktsineerimisbussides, erameditsiinikeskuses ja paljude perearstide juures. 

Vaktsineerimispunkt PROTO avastustehases Noblessneri sadamalinnakus on avatud reedel kell 11-15 ja laupäeval kell 12-15. Digiregistratuuris saab vaktsineerimisele aja broneerida ja kohapeal on võimalus vaktsineerida ka elava järjekorra alusel, kuid saadaval on piiratud arv vaktsiinidoose. Kasutatakse Pfizeri vaktsiini. Oodatud on Eesti elanikud alates 12. eluaastast ning kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument.

Lisainfot vaktsineerimise kohta leiab www.vaktsineeri.ee, küsimustele saab vastused ja ka vaktsineerimiseks aja broneerida infotelefonilt 1247.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles