Fotod Kahjustada saanud presidendi sõiduk seisab autoteeninduses (7)

Copy

Parvlaeval Tõll kolmapäeval kahjustada saanud president Kersti Kaljulaidi väikebuss seisab remondi ootel Tallinnas Ülemistel autoteeninduse hoovis.

Volkswageni väikebussi esiklaas on kaetud kilega, mis katab seal olevat kahjustust. Ka on sõiduki kapotil näha kriimustust.

Kersti Kaljulaid viibis kolmapäeval Kuivastu sadamas vastu kaid sõitnud Tõllu pardal. President ei sõitnud tookord mitte oma ametiauto Audi A8-ga, vaid Volkswageni väikebussiga.

PPA maismaasõidukite grupi juhtivlogistik Enriko Laanemäe on öelnud, et kuna kahjustada ei saanud presidendi põhiametiauto, ei ole asendusauto väljastamine vajalik.

«Küll aga antud juhul ei ole tegemist tavalise liikluskindlustusjuhtumiga, mistõttu oleme pöördunud TS Laevade poole kahjude hüvitamiseks,» lisas Laanmäe.

President Kersti Kaljulaidi sõidutanud auto sai kannatada kolmapäeval kell 14.40, kui Virtsu sadamast Kuivastusse teel olnud TS Laevade parvlaev Tõll sõitis neljasõlmese kiirusega vastu sadamakaid, mille tagajärjel deformeerus sõidukite pealesõiduramp täielikult. Kuivastu sadama turvakaamera salvestuselt on näha, et kokkupõrge oli väga tugev, samas aluse kerel visuaalselt suuri vigastusi näha ei ole.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles