Reformierakond umbusaldab Võhma linnapead

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhma linnapea Aavo Põder.
Võhma linnapea Aavo Põder. Foto: Peeter Kümmel/ Sakala.

Neljapäeval toimunud Võhma linnavolikogu istungil otsustas opositsioonis olev Reformierakond umbusaldada praegust Võhma linnapead Aavo Põderit.




Reformierakonna liige Ergo Prave selgitas, et umbusaldusavalduse esitasid nad sellepärast, et seoses planeeritava laululava ettevalmistamisega on nende arvates rikutud mitmeid seadusi, vahendasid

ERR Uudised

.

Võhma kesklinna planeeritava laululava vastu protestivad võhmalased saatsid protestikirjad Võhma linnavalitsusele ja volikogule, põhiargumendiks tuuakse, et planeeritav laululava jääb tiheasustusalale ja arhitektuurimälestise kaitsevööndisse.

Võhmas kinnistut omav Ruth Laev ütles ERRi raadiouudistele, et linna elanikke on pikemat aega häirinud linnapäevad ja muud üritused, mis on tema sõnul olnud kärarikkad.

Linnapea Aavo Põder selgitas, et mastaapset laululava ei ole plaanis rajada, samuti arutatakse tema sõnul pidevalt muinsuskaitseküsimusi.

«Tänaseks on olemas laululava eskiisprojekt ja käib jooniste koostamine. Need kooskõlastatakse muinsuskaitsega ning teiste instantsidega. Nii et seadusest me kõrvale hiilida ei kavatse,» selgitas linnapea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles