Korralikud Eesti koolitarbed!

Copy
Foto: Charlot

Kooli algus on vaid mõne nädala kaugusel ning viimaste nädalate ilmad annavad märku lähenevast sügisest. Käes on aeg, millal vanemad lastega ja vastupidi on poodides sagimas ning uusi kooliks vajaminevaid tooteid ja kaupu otsimas. Koolikott, sussikott, akvarelliplokk ja Kohilas toodetud vihik – tuttav nimekiri koolitarvetest, mis koolitee alustaja vanematel leida tuleb.

Muretseda ei ole tarvis – Charlotist saab kõik mugavalt ja lihtsalt ühest kohast, kus on korralikud koolikaubad ning palju põnevat kunsti- ja käsitöötundide tarbeks. Lisaks saab abi ja head nõu klienditeenindajalt .

Oleme parima valikuga kooli ja käsitöötarvetele spetsialiseerunud jae- ja hulgimüüja Baltikumis. Meie südameasjaks on aastakümned olnud korralikud kooli- ja kontorikaubad. Eestis on meil 28, Lätis 9 ja Leedus 24 kauplus-kontorit ja oleme esindatud pea kõigis maakondades ja parimates kaubanduskeskustes. Ettevõte on kümnete rahvusvaheliste brändide maaletooja. Charloti enda bränd on College. Enamus College kaubamärgiga paberi ja plasttooteid valmistatakse siinsamas Eestis. Täpsemalt Charloti tootmisettevõttes KP Factory Kohilas.

CHARLOT

Charlot on 26 aastane Eesti ettevõte, mis alguse saanud Lõuna-Eesti haigla Võru kesklinnas asunud osakonna keldrikorrusel renditud 12-ruutmeetrisest poest. Ettevõtte 2007 aastal alanud ekspansioon Lätti ja Leetu sundis muutma Eestis tuntuks saanud kauplusteketi Knopka välismaal sobivaks Charlotiks. Eestis on Charlot päevane kodu enam kui sajale töötajale. Kümned usinad ja teotahtelised kolleegid Aadu, Andres, Irina, Anneli, Merike, Viive, Kairi, Helena, Elgi, Lenne on ettevõttes töötanud üle 20 aasta. Viimaste hulgas on ka ettevõtte kõige esimene töötaja Marianne. Pikk ajalugu ning valdkonna suurepärane teadmine aitavad kaasa hea sortimendi ning asjatundliku teeninduse pakkumisel. Meilt saab head nõu aasta ringi.

Foto: Charlot

Charloti valikus on üle 14 000 toote. Nende hulgas nii oma toodetud kui ka tuntud välismaiste brändide tooteid. Faber-Castell, edding, Cello, Deli, Moleskine, Belmil, Parker, Sharp, Pilot, Schneider ja Eesti enda College ja Valemivihik on vaid väike osa pakutavast.

Sortimendi koostamisel arvestatakse Eesti õpetajate ja lasteaiakasvatajate soove ning vajadusi. Teeme koostööd haridus- ja loomeala spetsialistidega.

TOOTMINE EESTIS

Charloti 2009 aastal loodud tütarettevõte KP Factory on endise Kohila paberivabriku otsene järglane. Charlot ostis toona suletud tootmisettevõtte Atlanta AS omanikelt Hollandis ja USA-s. Kohila paberivabrik sai alguse 1883 aastal, mil kohalik mõisnik samas kohas saeveski avas. Paberit ja paberitooteid toodetakse Kohilas aastast 1903. 2003 aastal lõi ettevõtte tolleaegne omanik Smead Eesti (USA) tehase brändi College.

College märgiga toodetakse täna Kohilas vihikud, kaustikud, joonistus- ja akvarelliplokid, spiraal ja liimplokid, märkmepaberid, tahvliplokid, pakke- ja ümbrispaberid, blankette, kiirköitjad, vahelehed, kiletaskud ja registraatorid. Ettevõte toodab sadu tooteid kümnetele suurtele klientidele nagu OfficeDepot, Lyreco, Esselte. Tehases töötab üle neljakümne töötaja. KP Factory ekspordib 80 protsenti toodangust.

Foto: Charlot

HOIAME KOKKU

Aita hoida töökohti, tootmist ja loovust Eestis. Eestis loodud ja toodetud toode võiks olla kõigi esimene valik. Olgu see siis kanamuna või ruuduline vihik.

Registreeru püsikliendiks ning liitu tuhandete rahulolevate tarbijatega, kes aastaringselt korralikke koolikaupu ostavad ja vähemalt kümme protsenti soodustust saavad. Lisaks sünnipäevaüllatused ja hooajaallahindlused valitud toodetele. Soodustused kehtivad nii poest kui ka veebipoest ostes.

Püsikliendiks saab nii kaupluses kohapeal kui ka siin .

Tulge meile külla! Näitame, kuidas tuttavaid koolitarbeid luuakse ja toodetakse ning kuidas need lõpuks kasutajateni jõuavad.

Kiireimad uudised toob Teieni Charloti Facebook

 

Kuno Pindmaa, Charloti asutaja

charlot.ee

info@charlot.ee

 

 

 

Copy
Tagasi üles