Eestlaste magamistoas kütab kirgi “Vaarikas” ehk vallatu ja avastamislusti pakkuv 18+ mäng paaridele

Passiongames
Copy
Foto: Erakogu

Selle aasta sõbrapäevaks lettidele jõudnud, põnevust ja vürtsikaid elamusi pakkuv mäng on jõudnud napilt seitsme kuuga juba 2000 paari magamistuppa. Kuidas valmis mäng, mis pakub üheaegselt nii ootusärevust kui nalja, lubab fantaasiatel lennata ja jõuab ka väga sügavate tunnete tasandile

Passiongames brändi looja Miina Kallikorm sõnul üllatas mees teda komandeeringus olles ühel päeval väga erutavate ja mänguliste juhistega järgnevateks päevadeks. Esimest mänguõhtut tuli oodata ligi nädal ja see oli ootamist väärt. Miina, kes on oma armsama, Priit Poršneviga koos olnud 8 aastat, ütleb, et igavaks ei ole neil magamistoas veel kunagi läinud. “Kuid olles seda mängu umbes 4-5 korda isetehtud kaartidega mänginud, andis see suhtesse erilise vürtsi sisse. Mängu ajal oleme pühendunud vaid teineteisele ja seda mitmeid tunde järjest. Mõnikord teeme nö “kiirmängu” aga võtame aega ka pikemateks mänguõhtuteks. Põnev on see, et Isegi olles juba mitmeid aastaid koos, olen saanud mängimise ajal oma kaaslase kohta uusi asju teada.”

Ilmselt oleks see Priidu poolt välja mõeldud mäng jäänud ainult nende magamistoa seinte vahele, kui Miina poleks kogu põnevust salamisi oma sõbrannadega jaganud. “Selline kirge täis idee väärib jagamist ka teistega” oli nende arvamus.

Mõeldud-tehtud ja napilt 5 kuuga jõudis “Vaarikas” karpi ja on leitav nii Passiongames e-poest, kui erinevatest erootika- ja raamatupoodidest.

Miina on väga tänulik, et “Vaarikas” on soojalt vastu võetud. “See teeb meele rõõmsaks ja kuna tellimusi tuli ka väljastpoolt Eestit, hakkasime asjale vaatama palju suuremalt. Oleme tänulikud ka klientidele tagasiside eest, see on andnud meile võimaluse juba mängu täiustada.”

„Oleme saanud palju ägedat tagasisidet. Näiteks kuidas meie mänguga aeg lendab ja kellavaatamine ununeb, sest see on nii kaasahaarav. Osad ütlevad, et pelgasid kaartidelt leida liigseid ekstreemsusi, aga põhjuseta. Mäng on tõesti nauditav ning kui ihkate veel rohkem kastist välja mõelda, siis selle jaoks ongi fantaasiakaardid,” selgitab Miina.

Mängijate tagasiside põhjal on nii mitmetelgi paaridel kodune vallatuste sahtel täienenud uute lõbusate mänguasjadega ning kes on enda jaoks avastanud täiesti uusi mõnusid. On ka öeldud, et kui saaks tihedamalt lapsehoidjad, siis mängiks rohkem! Ja mõned annavad ideid, kuidas mängu veel nauditavamaks muuta.”

Vaarikas on parim kaaslane, kui soovid tundma õppida oma partneri intiimseid eelistusi, kogeda põnevust ja kirge koduseinte vahelt lahkumata. Mäng sobitub iga paari magamistuppa, olenemata kasutajate vanusest, soost, eelistustest. Mängukarbist leiab juba eeltäidetud tegevuskaardid ning fantaasiakaardid, mille peale saavad paarid kirjutada oma salasoove. Erinevate sekspoosidega erootiline kaardipakk võimaldab lisaks kaardimängule ka lihtsalt kaarte tõmmates erinevaid poose katsetada. Tegemist on mänguga, mis areneb koos mängijatega ja mille kaudu on võimalik oma kaaslast veelgi sügavamalt tundma õppida ning läbi selle pakkuda teineteisele just selliseid naudinguid, nagu oodatakse.

Teadaolevalt ei ole “Vaarikas” paari viimane koosloomine, uued mõtted realiseeruvad üsna varsti.

Mäng on saadaval ka vene keeles! Telli mäng või loe selle kohta lähemalt passiongames.eu

Passiongames Facebook

Passiongames Instagram

Passiongames koduleht

Copy
Tagasi üles