PIIRIST PIIRINI Isamaa noolib Lääne-Viru pealinnas valimisvõitu

Margus Martin
, ajakirjanik
Copy
Lääne-Viru maakonnakeskuse Rakvere linna üks sümboleid ja magneteid on möödunud aasta suvel valminud suurejooneline Vallimäe vabaõhukeskus.
Lääne-Viru maakonnakeskuse Rakvere linna üks sümboleid ja magneteid on möödunud aasta suvel valminud suurejooneline Vallimäe vabaõhukeskus. Foto: Ain Liiva

Kuigi Isamaa üleriigiline seitsmeprotsendiline toetusreiting paistab kasin ja sama arv vaatab nende nime tagant vastu ka Lääne-Virumaal, on piirkonna keskus Rakvere linn justkui isamaalaste oaas.

Vähemaga kui võit väge täis linnas Isamaa ei lepi, kinnitas erakonna maakondliku organisatsiooni juht Marko Pomerants, tunnistades samas, et uuringutest nähtuv väike toetusprotsent valmistab kahtlemata meelehärmi. «Aga ma ei saa sellele protsendile väga palju muudmoodi kaasa aidata, kui teha oma rehkendus Lääne-Virumaal võimalikult hästi ära,» nentis Pomerants.

Maakonnakeskuses tundub pinnas Isamaa 35-liikmelisele nimekirjale soodne, kuivõrd möödunud korral parima tulemuse saanud ja linnavolikogu 21 kohast seitse võtnud Reformierakond loovutab positsioone: varasema ligemale poolesaja kandideerija asemel on neid nüüd tosinajagu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles