Ühineda lubav Tallinna opositsioon avaldab vastastikku meelt

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Isamaalased võtsid sotsid vastu lillede, kohvi ja tordiga. 
Isamaalased võtsid sotsid vastu lillede, kohvi ja tordiga. Foto: Tairo Lutter

Eile käisid Tallinna sotsiaaldemokraadid meelt avaldamas Isamaa kontori ees, et juhtida sellega tähelepanu eri rahvuste vastandamisele Isamaa valimiskampaanias.

Sotsid olid tulnud eestikeelsust ja -meelsust rõhutava Isamaa ukse ette osaliselt venekeelsete plakatitega ning sotside juhatuse liige, Lasnamäel kandideeriv Kirill Klaus pidas lühikese venekeelse kõne. «Ma ei tea, kuidas Isamaa, aga meie teeme kindlasti korda koolid, lasteaiad, teed. Teeme üheskoos Tallinna paremaks ja loomulikult loome venekeelsetele inimestele paremad võimalused poliitilises ja ühiskondlikus elus osalemiseks. Aitab ühiskonna lõhestamisest,» rääkis Klaus.

Samuti Lasnamäel kandideeriv sots Vadim Krissan lisas juba eesti keeles: «Palun ärge unustage, kellega koos te elate Tallinnas. Tallinnas elavad mitmest rahvusest inimesed ja nende kõigiga tuleb arvestada, mida ja kuidas te plaanite teha pärast valimisi.»

Isamaalased kinkisid omalt poolt sotsidele nende värvides plakati, millel oli kirjas Isamaa loosung «Plats puhtaks!».

Isamaa Tallinna linnapea kandidaat Urmas Reinsalu kinnitas, et võitluses Keskerakonna ainuvõimuga on kõik erakonnad ühel pool rindejoont.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles