Uusehitised veavad valimisvankrit

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Jõgeva vallas kütab kirgi ekstravagantse kujuga Jõgeva kirik. Kuigi vormiliselt ei peaks kiriku ehituse pärast muretsema vallavalitsus, on seda projektides nimetatud ka kogukonnakeskuseks, ja see võib tähendada, et ühel hetkel tuleb vallavalitsusel hakata hoonet ülal pidama.
Jõgeva vallas kütab kirgi ekstravagantse kujuga Jõgeva kirik. Kuigi vormiliselt ei peaks kiriku ehituse pärast muretsema vallavalitsus, on seda projektides nimetatud ka kogukonnakeskuseks, ja see võib tähendada, et ühel hetkel tuleb vallavalitsusel hakata hoonet ülal pidama. Foto: Sille Annuk

Kõik kolm Jõgevamaa valda – Jõgeva, Põltsamaa ja Mustvee – on eelmistest KOV valimistest möödunud nelja aasta vältel näinud mitmeid umbusaldamisi ja võimukaartide ümbermängimisi. Seekordsete valimiste eel on kahes esimeses põhiküsimuseks vallakeskuse jõuline arendamine, Mustvees oodatakse aga valla allasutuste korrastamist nii, et need ka päriselt toimiks.

Järgmise valimisperioodi eel räägitakse palju teemal, kas Jõgeva linn saab suurejoonelise keskväljaku ning kuhu peaks kerkima uus tervisekeskus. Keskväljaku rajamist toetab kõige pikema valimisnimekirjaga erakond Isamaa eesotsas riigikogu liikme Aivar Kokaga, ja nende meelest peaks ka tervisekeskus asuma kesklinnas, raudtee- ja bussijaama lähedal.

Praegu Jõgeva vallas võimuliidu moodustavad Keskerakond ja Reformierakond seda arvamust ei jaga. Keskerakonna Jõgevamaa esinumber, vallavolikogu esimees ning Jõgeva haigla juht Peep Põdder on veendunud, et tervisekeskus peab asuma haiglaga samas majas, sest siis on kõik raviteenused ühes kohas kättesaadavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles